Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Na południowym brzegu jeziora, na terenie parku w mieście Videbæk w Danii pracownia Henning Larsen stworzyła pawilon, przeznaczony na kawiarnię.

 

Wyrazisty

Ze względu na lokalizację pawilonu: w miejscu widocznym z całego parku architekci zdecydowali się nadać mu wyrazistą, charakterystyczną formę. Udowodnili tym samym, że nawet mała, niepozorna realizacja może być efektowną budowlą.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Zet Dom – realizacja na wąskiej działce
Zet Dom – realizacja na wąskiej działce

Oto kolejny projekt architektoniczny domu jednorodzinnego, którego bryłę zdeterminował kształt dział ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków
VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera