Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nowy projekt pracowni McBride Charles Ryan łączy w sobie szkołę podstawową, centrum lokalnej społeczności oraz park. A wszystko w oryginalnej formie i feerii kolorów.

 

Feeria barw

Aby przyciągnąć mieszkańców, by zwrócić ich uwagę na obiekt, a także zbudować pozytywne z nim skojarzenia gmach jest bardzo kolorowy. Wygiętą w łuk fasadę wzniesiono z ułożonej w pasy wielobarwnej cegły. To nietypowe rozwiązanie sprawiło podobno nieco kłopotu budowniczym gmachu, efekt jednak zadowolił wszystkich – i architektów, i użytkowników budowli. Foto: www.mcbridecharlesryan.com.au

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Rezydencja w kanionie
Rezydencja w kanionie

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego wśród skał kanionu w stanie Utah opracowało biuro Spar ...

Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę
Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszy ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera