Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Kopenhaskie Centrum Leczenia Nowotworów zostało zaprojektowane przez zespół pracowni Nord Architects. Nie znający funkcji budynku przechodzień raczej nie powiedziałby, że w tych malowniczych, przytulnych domkach leczy się najcięższe, śmiertelne choroby. I o to chodziło.

 

Szpital jak wioska

Kopenhaskie Centrum Leczenia Nowotworów zostało zaprojektowane przez zespół pracowni Nord Architects. Nie znający funkcji budynku przechodzień raczej nie powiedziałby, że w tych malowniczych, przytulnych domkach leczy się najcięższe, śmiertelne choroby. I o to chodziło.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Rezydencja w kanionie
Rezydencja w kanionie

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego wśród skał kanionu w stanie Utah opracowało biuro Spar ...

Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę
Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszy ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera