Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Dzięki pracowni Architekten Rüf Stasi Partner w austriackich Alpach pojawiło się miejsce, z którego można podziwiać rozległy widok na góry i poczuć się, jakby się było zawieszonym w powietrzu.

 

Dobudówka

Na jednym z alpejskich szczytów – popularnym przede wszystkim wśród narciarzy – stał przez lata budynek, mieszczący restaurację oraz stację kolejki linowej. Drewniany budynek nie odznaczał się niczym szczególnym, aż niedawno zespół z biura Architekten Rüf Stasi Partner zaprojektował rozbudowę owej restauracji.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera