Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Oddany niedawno do użytku The Surrey Memorial Hospital jest jedną z największych placówek leczniczych w tej części Kanady. Jednak poza szeroką paletą usług medycznych szpital oferuje również doznania estetyczne.

 

Estetyka jest ważna

Doskonale zdawali sobie z tego sprawę projektanci Surrey Memorial Hospital, tworząc przestrzeń zróżnicowaną i oferującą rozmaite doznania. Strefa poczekalni oraz miejsce, gdzie chorzy mogą się spotkać z rodziną jest przeszklone, pełne światła. Stropy wspierają się tu na łukowato wygiętych, drewnianych kolumnach, są miękkie, kolorowe meble i łagodna kolorystyka ścian.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Rezydencja w kanionie
Rezydencja w kanionie

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego wśród skał kanionu w stanie Utah opracowało biuro Spar ...

Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę
Webinarium Grohe: Nie daj się nabić w butelkę

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, projektantów wnętrz, studentów, wykonawców i wszy ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera