Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Bjarke Ingels Group i Heatherwick Studio wspólnie opracowały wizję kampusu dla firmy Google. Miejsce ma być wyjątkowe, innowacyjne i bezprecedensowe, jak mówią przedstawiciele Google będzie to nowatorskie rozwiązanie dla przestrzeni biurowych.

 

Biuro na nowo

Bjarke Ingels Group i Heatherwick Studio zostali zaproszeni do współpracy przy projektowaniu kampusu firmy Google. Ogromny kompleks ma powstać w miejscowości Mountain View w Kalifornii. Będzie to przede wszystkim przestrzeń biurowa, jedna zorganizowana w nowatorski sposób.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Zet Dom – realizacja na wąskiej działce
Zet Dom – realizacja na wąskiej działce

Oto kolejny projekt architektoniczny domu jednorodzinnego, którego bryłę zdeterminował kształt dział ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków
VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera