Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Thomas Heatherwick dla uniwersytetu w Singapurze zaprojektował kompleks zabudowy, służący studentom jako przestrzeń do wspólnej i indywidualnej nauki. Podobne obiekty powstają na terenie kampusów wielu uczelni na świecie, ale ten obiekt ma zupełnie wyjątkową formę.

 

Dla studentów

Thomas Heatherwick, brytyjski architekt, założyciel znanej pracowni Heatherwick Studio, jest autorem projektu centrum nauki, które w marcu 2015 roku zostało oddane do użytku na terenie kampusu Uniwersytetu Technicznego Nanyang w Singapurze. To budynek – a raczek kompleks połączonych ze sobą budynków – mający służyć studentom jako miejsce nauki i spotkań.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera