Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Naturalna sala koncertowa – to niezwykły projekt, zrealizowany na terenie parku narodowego Gauja na Łotwie. Zaprojektowany przez biuro Didzis Jaunzems Arhitektūra pawilon służy organizacji koncertów, jednak został zbudowany tak, że może również… sam grać.

 

Dla orkiestry

Naturalna sala koncertowa – to nazwa, która nadano pawilonowi, zbudowanemu na terenie chętnie odwiedzanego przez turystów parku narodowego Gauja na Łotwie. Nazwa nie jest przypadkowa – bo choć budynek służy koncertom (pomieści 20-osobową orkiestrę), to został zarazem zaprojektowany tak, że sam, za pomocą swoich ścian może grać.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt biurowca na rogu ulicy
Projekt biurowca na rogu ulicy

Projekt architektoniczny pięciokondygnacyjnego biurowca w centrum Częstochowy opracował zespół Danie ...

VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium
VELUX Archi-Vizje: Doświetlenie przez płaski dach. Webinarium

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Dom Przekątny
Dom Przekątny

Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego – to najczęściej wynik ścisłej współpracy architekta z ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera