Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Pracownia Studio Marco Vermeulen dokonała renowacji siedziby muzeum Biesbosch w Holandii. Gmach stał się bardziej przyjazny środowisku, zmienił też swój wygląd. Teraz oryginalną sylwetką przyciąga turystów w podobnym stopniu jak poświęconą historii naturalnej ekspozycją.

 

Renowacja budynku – więcej zieleni

Pracownia Studio Marco Vermeulen dokonała renowacji siedziby muzeum Biesbosch w Holandii. Gmach stał się bardziej przyjazny środowisku, zmienił też swój wygląd. Teraz oryginalną sylwetką przyciąga turystów w podobnym stopniu jak poświęconą historii naturalnej ekspozycją.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Bulwary w Warszawie jeszcze większe
Bulwary w Warszawie jeszcze większe

Projekt architektoniczny przebudowy bulwarów nad Wisłą z punktu widzenia jakości i atrakcyjności życ ...

Webinarium Swisspacer: Korzyści z zastosowania ciepłej ramki dystansowej Swisspacer w stolarce okiennej
Webinarium Swisspacer: Korzyści z zastosowania ciepłej ramki dystansowej Swisspacer w stolarce okiennej

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Webinarium H+H: System H+H. Optymalizacja wyboru elementów murowych silikatowych oraz z betonu  komórkowego.
Webinarium H+H: System H+H. Optymalizacja wyboru elementów murowych silikatowych oraz z betonu komórkowego.

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera