Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Kreatywna przestrzeń – tak reklamuje się często urządzone nieco mniej typowo miejsca do pracy. W tej kategorii wysokie chyba miejsce zajęłoby biuro, stworzone przez pracownię O-office.

 

Silos z browaru

Wyjątkowo kreatywna przestrzeń do pracy powstała w chińskim mieście Guangzhou. To tu pracownia O-office zaaranżowała biuro… na dachu pochodzącego z lat 60. silosa. Budynek znajdowała się na terenie browaru i służył do przechowywania ziarna, potrzebnego do produkcji złotego trunku. Wysoki na 38 metrów betonowy silos znajduje się w prawie centrum miasta, a z jego dachu roztacza się wspaniały widok na najstarszą część Guangzhou.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Niezwykły dom dla gości
Niezwykły dom dla gości

Dom dla gości, jaki pracownia Studio 512 zaprojektowała w Teksasie sami autorzy projektu architekton ...

Skra – wyniki konkursu architektonicznego
Skra – wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs architektoniczny na projekt nowego zagospodarowania terenu sportowego Skra w Warszawie władz ...

Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 – znamy wyniki konkursu architektonicznego
Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 – znamy wyniki konkursu architektonicznego

Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 oraz Najlepsza Przestrzeń Publiczna 2018 – to dwa konku ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera