Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Pracownia NAP architects stworzył projekt kaplicy, która stanęła na leśnym terenie przylegającym do cmentarza w japońskiej miejscowości Sayama. Wykonana z drewna i aluminium budowla została dosłownie wkomponowana pomiędzy drzewa.

 

NAP architects projektują w lesie

Pracownia NAP architects stworzył projekt kaplicy, która stanęła na leśnym terenie przylegającym do cmentarza w japońskiej miejscowości Sayama. Wykonana z drewna i aluminium budowla została dosłownie wkomponowana pomiędzy drzewa.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Galeria Północna
Galeria Północna

Galeria Północna – to pierwszy wielkopowierzchniowy obiekt handlowy, postawiony w sąsiedztwie wielki ...

Dom na Kaszubach
Dom na Kaszubach

Dom na Kaszubach zaprojektował Grzegorz Layer, uwzględniając w projekcie szereg uwarunkowań. Dom mia ...

Webinarium: Elastolith – najlżejsze systemy klinkierowe 23.01.2018
Webinarium: Elastolith – najlżejsze systemy klinkierowe 23.01.2018

Zapraszamy 23 stycznia 2018 na bezpłatne szkolenie dla architektów, którego tematem będzie: „Haaksbe ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera