Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Cargo Grill & Deli projektu Jacka Grycaja

 

Czas czytania: ~1 min


FN7AJTTDgSRvFODddKV0azoBZ8z7esfUq4A3MU0IRZzU1yeYN9vSI5uhMkh9_cargo-wnetrze-5jpg.jpg

Ciągle rozwijający się kompleks Dolne Młyny wzbogacił się w maju o nowe i unikalne miejsce. Cargo Grill & Deli to połączenie restauracji i delikatesów według projektu Jacka Grycaja, architekta i właściciela firmy Grycaj Design. Oficjalne otwarcie lokalu odbędzie się 12 maja.

g7Z25vX2bG4gAaDrPwlN2NomX9D7HPgkZxdtun7hwFDUgZ9JsconMICkootG_cargo-wnetrze-4jpg.jpg

Restauracja posiada dwa poziomy i ponad 140 miejsc siedzących. Na środku restauracji powstał bar z zapleczem, którego ściany nie dotykają sufitu. Również kuchnia jest w pełni otwarta, a salę bankietową od sali restauracyjnej oddzielają tafle szkła. To sprawia, że wnętrze wypełnione jest naturalnym światłem. Cały koncept uzupełnił autorski pomysł stworzenia przestrzeni dla delikatesów, które serwują najlepszej jakości wołowinę, świeże owoce morza, sosy i dodatki.

 

Zobacz Cargo Grill & Deli w dawnej fabryce tytoniu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Park of Poland – gigantyczny park rozrywki
Park of Poland – gigantyczny park rozrywki

Park of Poland – to, jak zapewnia jego inwestor - pierwszy park rozrywki na dużą skalę w Polsce i w ...

Konkurs 120 Hours – nagroda dla Polaków
Konkurs 120 Hours – nagroda dla Polaków

Konkurs 120 Hours – to dowód na to, że młodzi architekci i studenci architektury są żądni wyzwań i l ...

Monopolis – nowe życie fabryki
Monopolis – nowe życie fabryki

Monopolis – to nazwa nowej inwestycji, związanej z rewitalizacją zabytków poprzemysłowych. Kompleks ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera