Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Cargo Grill & Deli projektu Jacka Grycaja

 

Czas czytania: ~1 min


FN7AJTTDgSRvFODddKV0azoBZ8z7esfUq4A3MU0IRZzU1yeYN9vSI5uhMkh9_cargo-wnetrze-5jpg.jpg

Ciągle rozwijający się kompleks Dolne Młyny wzbogacił się w maju o nowe i unikalne miejsce. Cargo Grill & Deli to połączenie restauracji i delikatesów według projektu Jacka Grycaja, architekta i właściciela firmy Grycaj Design. Oficjalne otwarcie lokalu odbędzie się 12 maja.

g7Z25vX2bG4gAaDrPwlN2NomX9D7HPgkZxdtun7hwFDUgZ9JsconMICkootG_cargo-wnetrze-4jpg.jpg

Restauracja posiada dwa poziomy i ponad 140 miejsc siedzących. Na środku restauracji powstał bar z zapleczem, którego ściany nie dotykają sufitu. Również kuchnia jest w pełni otwarta, a salę bankietową od sali restauracyjnej oddzielają tafle szkła. To sprawia, że wnętrze wypełnione jest naturalnym światłem. Cały koncept uzupełnił autorski pomysł stworzenia przestrzeni dla delikatesów, które serwują najlepszej jakości wołowinę, świeże owoce morza, sosy i dodatki.

 

Zobacz Cargo Grill & Deli w dawnej fabryce tytoniu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Dom podmiejski – ład w chaosie
Dom podmiejski – ład w chaosie

Dom podmiejski projektu pracowni Z3Z Architekci stanął w 2017 roku w podwarszawskiej miejscowości Jó ...

Nowa Fabryczna – złoto w centrum
Nowa Fabryczna – złoto w centrum

Nowa Fabryczna – to budynek biurowy, który stanął w pobliżu nowego dworca kolejowego w centrum Łodzi ...

WXCA zaprojektuje bulwary
WXCA zaprojektuje bulwary

WXCA, znana warszawska pracownia zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie na projekt zagospodarowania te ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera