Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Biurowiec w Laval – to dzieło pracowni Périphériques Marin + Trottin Architectes. Projektowi przyświecała idea, by stworzyć miejsce pracy nie tylko funkcjonalne i ergonomiczne, ale i maksymalnie przyjazne – po prostu takie, w którym użytkownicy czuliby się dobrze. Jak to się udało?

 

Foto: www.peripheriques-architectes.com

Tagi

Hot


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Muzeum Wyspiańskiego – wyniki konkursu architektonicznego
Muzeum Wyspiańskiego – wyniki konkursu architektonicznego

11 października 2019 roku poznaliśmy wyniki konkursu architektoniczno-urbanistycznego, dwuetapowego, ...

Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju
Webinarium Bauder: Dachy zielone Bauder elementem zrównoważonego rozwoju

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków
VELUX Archi-Vizje: Renowacje i adaptacje, czyli nowe życie budynków

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera