Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Biuro w końsciele

 

Czas czytania: ~1 min


Projekt wnętrza biura

 

8nEUzWLtLP1hURfxkOP1rVKlI4MVpNfZgqFFvnBNEhDvBBfqFax8DMOKjH3q_biuro-w-kosciele1.JPG

Holenderska firma architektoniczna BBVH przekształciła XIX wieczny kościół w centrum Hagi na potrzeby biurowe firmy projektującej strony internetowe – Acato.

Zadanie nie było łatwe gdyż budynek był w bardzo złym stanie, musiał przejść rygorystyczny i gruntowny remont. W starą strukturę trzeba było wprowadzić odpowiednie wzmocnienie konstrukcji, izolacje i szereg różnych zabezpieczeń poprawiających komfort użytkowania budynku.

ebfmKrjKSiWShH9kpSk8q4MXAgbAH4RF6g3TFVJkY0zW6CgeAIrG4gNCzJSA_biuro-w-kosciele2.JPG

Ważnym elementem projektu było stworzenie nieformalnej atmosfery, która miała sprzyjać pozytywnym ludzkim interakcjom. Środowisko pracy miało być komfortowe i stymulujące.

Zobacz wnętrze biura


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Mies van der Rohe Award: polskie nominacje
Mies van der Rohe Award: polskie nominacje

EU Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award – to najważniejsza nagroda architek ...

Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt
Nowy obiekt architektoniczny od Art-Projekt

Szkoła i przedszkole przy ul. Twardowskiego w Stargardzie – to pierwszy obiekt architektoniczny, pow ...

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera