Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Butik w basenie

 

Czas czytania: ~1 min


Sklep w basenie the POOL aoyama

 

lcLdQDKnShtFBvGdU9QpxgSyJYbZG5R9a93dqNhZAjJRZgwVqJWsGGps2Cpl_the-pool-aoyama1.jpg

The POOL aoyama znajduje się w dzielnicy Tokio Aoyama na parterze budynku, który wcześniej pełnił funkcję basenu zewnętrznego. Projektanci z pracowni The Archetype, wykorzystali to miejsce na potrzeby nowej funkcji – butiku.

W nowej przestrzeni wykorzystano interesujące faktury tynku, posadzki itp. Dodatkowo wprowadzono niezbędne elementy wyposażenia.

bCuPQwPI2sa0D5hGc6qpuCWkdrTJSEcHSmS6lXDcTih5HvnwqtqSHEb9Hmpw_the-pool-aoyama2.jpg

Drewniane ciemne schody prowadzące do niecki basenu, są dominującym elementem aranżacji.

Na jednej ze ścian wykorzystano motyw oryginalnej biało – niebieskiej mozaiki, który pojawia się również na frontowej elewacji budynku.

Zobacz projekt wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Niezwykły dom dla gości
Niezwykły dom dla gości

Dom dla gości, jaki pracownia Studio 512 zaprojektowała w Teksasie sami autorzy projektu architekton ...

Skra – wyniki konkursu architektonicznego
Skra – wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs architektoniczny na projekt nowego zagospodarowania terenu sportowego Skra w Warszawie władz ...

Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 – znamy wyniki konkursu architektonicznego
Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 – znamy wyniki konkursu architektonicznego

Architektura Roku Województwa Śląskiego 2018 oraz Najlepsza Przestrzeń Publiczna 2018 – to dwa konku ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera