Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Stalowa rama, podzielona równo na kwadraty, a każdy z nich wypełniony szybą. Tak w skrócie można opisać biurowiec ECA/OAI, zbudowany w szwajcarskim mieście Vevey.

 

Żeby było miło

Architekci mówią, że zależało im nie tylko na realizacji zamówienia, ale też na wykreowaniu tu przyjaznej przestrzeni. Stąd pomysł na duże, ogólnodostępne lobby na parterze oraz ogród na dachu – także udostępniony do zwiedzania. Rozciąga się z niego widok na okolicę.

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji
Rusza XI edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL - czekamy na zgłoszenia realizacji

Zapraszamy do udziału w jedenastej edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wsp ...

Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa
Wieża ciśnień w Ciechanowie jak nowa

Wieża ciśnień w Ciechanowie – to jeden z najbardziej znanych obiektów architektonicznych w tym mieśc ...

Mirosław Nizio projektuje na Ukrainie
Mirosław Nizio projektuje na Ukrainie

Pracownia Nizio Design International Mirosława Nizio, we współpracy z ukraińskim biurem Project Sys ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera