Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


W budynku dawnej przepompowni w Berlinie powstała artystyczna pracownia z częścią mieszkalną. XIX-wieczny budynek zachował formę, zmieniając całkowicie swoją funkcję.

 

Mała przestrzeń prywatna

Jedyną przestrzenią, którą architekci zmienili w dużym stopniu jest ostatnia kondygnacja budynku, gdzie urządzono sypialnie. Tu położono już nową drewnianą podłogę, tu pomieszczenia są rozdzielone, a wszystko oświetlają ogromne okna połaciowe. Foto: www.nilswenk.de

Tagi


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Drewniana bryła wśród drzew
Drewniana bryła wśród drzew

Na szczycie stacji narciarskiej Słotwiny Arena (896 m n.p.m) wśród lasów pasma Jaworzyny Krynickiej ...

Capsulo – betonowa poduszka
Capsulo – betonowa poduszka

Capsulo – taką nazwę nosi zakład produkcji kawy, zlokalizowany na obrzeżach Tbilisi w Gruzji. Bardzo ...

Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi
Rewitalizacja zabytku z korzyścią dla ludzi

Wśród projektów architektonicznych nominowanych w konkursie na Najlepszą Przestrzeń Publiczną Wojew ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera