Restauracja Ed Red w Hali Mirowskiej
Data dodania: 06.07.2017 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 06.07.2017 Czas czytania: ~1 min
Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.
Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.
Przestrzeń restauracyjna zajmuje około 700 m2. Tworzy ją ogromna sala, granicząca z jednej strony z otwartą kuchnią a z drugiej z dwoma VIP-roomami. Sala została podzielona na strefy poprzez zastosowanie róznego rodzaju stolików i siedzisk. Klienci mogą zająć miejsca zarówno na wygodnych, tapicerowanych sofach, jak i przy stolikach z krzesłami oraz przy długim barze.
Zobacz Ed Red w Hali Mirowskiej
Warszawa z roku na rok wzbogaca się o nowe kwartały zabudowy. Choć stolica jest dziś już dość gęsto ...
„Budowa kampusu Akademii Muzycznej jest ważna nie tylko dla tego regionu i Polski, ale też szerzej – ...
Bielsko-Biała chyba wciąż częściej kojarzy się z przystankiem w drodze na narty niż z miejscem pełny ...
Niewielka sypialnia może być p...
Do jakich wnętrz pasują drewni...
Dobre i efektowne oświetlenie...
Za czasów naszych babć i dziad...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz