Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja Ed Red w Hali Mirowskiej

 

Czas czytania: ~1 min


Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.

 

ed red restauracja

Projekt restauracji Ed Red w Warszawie opracowany został przez pracownię Grycaj Design wspólnie z Grzegorzem Kłosem właścicielem lokalu, jako kontynuacja projektu zrealizowanego dwa lata wcześniej w Krakowie. Nowy lokal znalazł swoje miejsce w otoczonej kwiaciarzami i wypełnionej świeżymi warzywami zabytkowej Hali Mirowskiej.

ed red restauracja

Przestrzeń restauracyjna zajmuje około 700 m2. Tworzy ją ogromna sala, granicząca z jednej strony z otwartą kuchnią a z drugiej z dwoma VIP-roomami. Sala została podzielona na strefy poprzez zastosowanie róznego rodzaju stolików i siedzisk. Klienci mogą zająć miejsca zarówno na wygodnych, tapicerowanych sofach, jak i przy stolikach z krzesłami oraz przy długim barze.

 

Zobacz Ed Red w Hali Mirowskiej


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Design, Architektura Wnętrz

Prezent od architekta
Prezent od architekta

Architekci nie projektują tylko budynków. Czy to dla odmiany i rozrywki, czy namówieni przez różne f ...

Projekt przedszkola z cegły
Projekt przedszkola z cegły

Wśród realizacji architektonicznych nominowanych w konkursie Brick Award znalazły się obiekty o bard ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera