Biurowiec w Laval – światło i cień (strona 9) - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Biurowiec w Laval – światło i cień

 

Czas czytania: ~ min


Biurowiec w Laval – to dzieło pracowni Périphériques Marin + Trottin Architectes. Projektowi przyświecała idea, by stworzyć miejsce pracy nie tylko funkcjonalne i ergonomiczne, ale i maksymalnie przyjazne – po prostu takie, w którym użytkownicy czuliby się dobrze. Jak to się udało?

 

Foto: www.peripheriques-architectes.com

Tagi

Hot


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Projekt modernizacji budynku dla dobra mieszkańców
Projekt modernizacji budynku dla dobra mieszkańców

Trwa XXIV edycja ogólnopolskiego konkursu Modernizacja Roku & Budowa XXI w., którego celem, jak pisz ...

Centrum przesiadkowe Żory – prezentacja online
Centrum przesiadkowe Żory – prezentacja online

Laureatem tegorocznego Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019 w kategorii kubatura/obiekty publiczn ...

Pracownia Analog z nagrodą Architizer A+Awards
Pracownia Analog z nagrodą Architizer A+Awards

Międzynarodowy konkurs Architizer A+Awards miał w tym roku swoją ósmą edycję. Jego organizatorzy szc ...

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera