W poszukiwaniu przestrzeni - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Ciepłe wnętrze mieszkania w Gdyni

 

Czas czytania: ~1 min


Architekci z pracowni Formativ walcząc o przestrzeń mieszkania w Gdyni zyskali nie tylko miejsce ale także za sprawą form i tekstur wysmakowane wnętrze.

 

pgISjquZxEOYsmpDGnaQyNKNpoasYSGhUpuZZCrGxBUyilWsOI3brZWcmk5t_5a549b439c752-dsc03569-24-2048jpg.jpg

Wyburzeno ściany pomiędzy holem a salonem. Powstała otwarta przestrzeń wizualnie powiększyła mieszkanie. W miejsce ściany zaprojektowano duży regał, który wprowadza aktracyjny widok na salon oraz duże przeszklenia w przestrzeni otwartej.

ZeWb1OCldc8WWEUx5qdDXh6VJV45SB4XsHvNLl7yrmwQ4RybwFJQDEppiU7o_5a54989662a88-dsc02784-24-2048jpg.jpg

W pomieszczeniach króluje biel ocieplona kolorem jasnego dębu. Zestawienie tych barw dało w efekcie przytulne, ale nie monotonne wnętrze. Oszczędne w ilości kolorów pomieszczenia są przyjemnie uporządkowane.

 

Zobacz mieszkanie w Gdyni


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Wnętrza, Wnętrza Prywatne

Niezwykła rozbudowa domu
Niezwykła rozbudowa domu

Jeszcze kilka lat temu w kamienicy na wrocławskim Ostrowie Tumskim działał punkt usługowy z branży p ...

Najlepsza przestrzeń publiczna w Polsce – wyniki konkursu architektonicznego
Najlepsza przestrzeń publiczna w Polsce – wyniki konkursu architektonicznego

Ostatniego dnia 2020 roku poznaliśmy wyniki organizowanego przez Towarzystwo Urbanistów Polskich kon ...

Biurowiec na wąskiej działce
Biurowiec na wąskiej działce

Nasze miasta są coraz gęściej zabudowane, a mieszkańców i użytkowników miejskiej przestrzeni wciąż p ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera