Nienachalne wnętrze restauracji Bon Apetito od Brand'ys Design - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nienachalne wnętrze restauracji Bon Apetito

 

Czas czytania: ~1 min


Architekci z pracowni Brand'ys Design zaprojektowali wnętrze restauracji Bon Apetito, która znajduje się w częstochowskiej Galerii Jurajskiej. Sieć lokali działa na zasadzie otwartego baru, gdzie klienci sami decydują o tym, co pojawi się na ich talerzu. Motto głosi – zdrowo, rodzinnie i tak jak lubisz i właśnie w duchu takiej filozofii zaaranżowane zostało wnętrze lokalu.

 

Brand'ys Design, Bon Apetito, wnętrze restauracji

Domeną restauracji są zdrowe posiłki skomponowane z wysokiej jakości produktów. Projektanci postanowili oddać ich podejście także we wnętrzach. Wykorzystując naturalną kolorystykę oraz przyjemne materiały zespół Brand'ys Design stworzył nienarzucające się wnętrze, w którym posiłek na pewno będzie smakował jeszcze lepiej.

Brand'ys Design, Bon Apetito, wnętrze restauracji

Przyjemna aranżacja restauracji

Wnętrze restauracji wypełnione jest jasnym drewnem oraz płytą na wysoki połysk o rysunku białego marmuru. Do tego biel i czerń w formie geometrycznego printu, a także matowe okładziny ścian. Obecne we wnętrzu bryły mają opływowe kształty i zaokrąglone narożniki. Dotyczy to zarówno narożników ścian, jak i blatów stołów czy stelaży siedzisk. Wszystko razem daje wrażenie niewymuszonej naturalności i bliskości naturze.

 

Zobacz jak wygląda wnętrze restauracji, które zostało zaprojektowane przez pracownię Brand'ys Design. Odwiedź nasz serwis sztuka-wnętrza.pl i przekonaj się, czy projekt jest wart uwagi!

 

Zobacz wnętrze restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Restauracji, Wnętrze Restauracji, Wnętrza Publiczne

Projekt modernizacji budynku dla dobra mieszkańców
Projekt modernizacji budynku dla dobra mieszkańców

Trwa XXIV edycja ogólnopolskiego konkursu Modernizacja Roku & Budowa XXI w., którego celem, jak pisz ...

Centrum przesiadkowe Żory – prezentacja online
Centrum przesiadkowe Żory – prezentacja online

Laureatem tegorocznego Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019 w kategorii kubatura/obiekty publiczn ...

Pracownia Analog z nagrodą Architizer A+Awards
Pracownia Analog z nagrodą Architizer A+Awards

Międzynarodowy konkurs Architizer A+Awards miał w tym roku swoją ósmą edycję. Jego organizatorzy szc ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera