Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Morskie wnętrze restauracji TRUE

 

Czas czytania: ~1 min


Tuż nad Motławą powstała nowa restauracja TRUE, która serwuje gościom nie tylko pyszne dania, ale także wyjątkowy widok na stare miasto Gdańska. Za morskie wnętrze restauracji odpowiada pracownia LOFT.

 

LOFT, restauracja TRUE, morskie wnętrze, wnętrze restauracji, aranżacja restauracji

Architektka Magdalena Adamus z pracowni LOFT podporządkowała projekt restauracji wyjątkowej lokalizacji, jaką jest ul. Chmielna 10 w Gdańsku. Głównym zadaniem było podkreślenie widoku za oknem, a także wprowadzenie gdańskiego, portowego klimatu do wnętrza restauracji.

LOFT, restauracja TRUE, morskie wnętrze, wnętrze restauracji, aranżacja restauracji

Dodatki do wnętrza, które dopełniają wystrój

Przestrzeń restauracji zaprojektowana została z niezwykłą starannością a wybór mebli oraz dodatków nie był przypadkowy. Ciemna posadzka dobrze współgra z drewnem wykorzystanym jako okładzina jednej ze ścian strefy wejściowej czy blaty stołów. Przybrudzone, niebieskie obicie foteli z weluru dobrze komponuje się z brązami i złamanymi szarościami. Złote dodatki, takich jak oprawy oświetleniowe czy elementy wykończeniowe barowej lady są kropka nad i.

 

Zobacz morskie wnętrze restauracji, której autorem jest pracownia LOFT. Odwiedź nasz serwis sztuka-wnętrza.pl i przekonaj się, czy projekt jest wart uwagi!

 

Zobacz wnętrze restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Aranżacja Restauracji, Wnętrze Restauracji, Wnętrza Publiczne

Dom asymetryczny od INOSTUDIO architekci
Dom asymetryczny od INOSTUDIO architekci

„Naszym zadaniem było zaprojektowanie nowoczesnego, energooszczędnego domu, pełnego naturalnego świa ...

Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja
Pierwszy w Polsce pokaz filmu Moriyama-San oraz dyskusja

6 lutego 2020 o godz.17:30 podczas Forum Designu&Architektury (IGLICA, pawilon nr 11) organizowanego ...

Modułowe miasto przyszłości
Modułowe miasto przyszłości

Zobaczcie projekt architektoniczny, stworzony przez pracownię EFFEKT Architects i laboratorium desig ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera