Rozstrzygnięcie 40 edycji Konkursu im. prof. Władysława Czarneckiego
Data dodania: 30.11.2020 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 30.11.2020 Czas czytania: ~1 min
Konkurs im. prof. Władysława Czarneckiego na najlepszą pracę semestralną wykonaną na wydziałach architektury i kierunków projektowych na Politechnice Poznańskiej i Uniwersytecie Artystycznym zostanie rozstrzygnięty 1 grudnia 2020 o godz. 17:00. Transmisja online na platformie Zoom.
Konkurs dla studentów na najlepszy projekt semestralny to stałe wydarzenie poznańskiego oddziału SARP, które sięga 1984 roku.
Na liście laureatów i wyróżnionych w konkursie, która liczy już blisko trzysta pozycji, można znaleźć nazwiska uznanych architektów, wybitnych dydaktyków, byłych i obecnych członków zarządu SARP i Wielkopolskiej Okręgowej Izby Architektów.
Do fazy eliminacyjnej zgłoszono zarówno niewielkie opracowania architektoniczne, jak i obszerne projekty z zakresu urbanistyki, w ramach kategorii:
- najlepsza architektoniczna praca semestralna,
- najlepsza urbanistyczna praca semestralna,
- najlepsza praca semestralna w zakresie architektury wnętrz.
Uczestnicy mogli zgłosić trzy prace, po jednej z każdej kategorii.
Zaproszenie Dla Architektów, Zaproszenie Dla Studentów Architektury, Wyniki Konkursu Architektonicznego
Nagroda Architektoniczna Województwa Wielkopolskiego NAWW jest wspólnym przedsięwzięciem Poznańskie ...
Zapraszamy na webinarium firmy Dorken, które poświęcone będzie membranie dachowej Delta Maxx Plus. ...
Projekt architektoniczny domu jednorodzinnego Circle Wood od Mobius Architekci powstał dla miłośnik ...
Kolejna edycja cyklu Mistrzowi...
Od kościołów pokoju do kościoł...
Zespoły jednorodzinne okresu P...
Centrum Interpretacji Zabytku...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz