Wnętrze dla palaczy
Data dodania: 21.11.2012 Czas czytania: ~ 1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 21.11.2012 Czas czytania: ~ 1 min
Palacze nie są mile widziani. Zataczający coraz szersze kręgi zakaz palenia wygania ich z restauracji i pubów na ulice albo stłacza w ciasnych, zaaranżowanych naprędce palarniach. Ale nie wszędzie. Palarnia w restauracji Blue Monkey w Niededorf w Zurychu oferuje miłośnikom papierosowego dymka warunki w pełni luksusowe.
Właściciel restauracji – firma Kramer Gastronomie – zlecił aranżację palarni młodym szwajcarskim projektantom: Jamesowi Dyer-Smithowi i Gianowi Freyowi. W mieszczącym się w budynku z lat 20. XX wieku wnętrzu połączyli oni styl angielskiego pubu z nowoczesnymi materiałami.
Zobacz więcej
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
W skalistym wąwozie niedaleko szwedzkiej cieśniny Skurusundet, w miejscu o trudnej topografii i boga ...
30 maja 2025 roku Teatr Muzyczny w Poznaniu podpisał umowę z generalnym wykonawcą nowej siedziby. No ...
Od 13 kwietnia do 13 października 2025 roku w Osace trwa wystawa Expo. Znalazł się tam i polski pawi ...
Współczesne pojmowanie luksusu...
Czyste okna stanowią wizytówkę...
Szklane powierzchnie w kuchni...
Chcąc w pełni cieszyć się właś...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz