Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Przestronne wnętrze mieszkania

 

Czas czytania: ~1 min


Ij6GLf1Mv5ZSyHgdZBjVKt7cMzHyQ2KYlEIC6Mjxu3v7t8uK9FOj1m5dZCAg_niewykonczone-mieszkanie1.JPG

Projektanci z biura architektonicznego TANK przeprowadzili renowację mieszkania w Tokio, w którym zaskakująco połączyli niewykończony beton ze sklejką.

WAhMYAhzWt68wi5F20DPbaoPmoJhqQoTqsDP78oYEguY83cS3wFBHRmCYxIn_niewykonczone-mieszkanie2.JPG

W projekcie ważne było wprowadzenie bardziej przestronnego i elastycznego układu w niewielkiej przestrzeni mieszkania, które wcześniej było podzielone wąskim korytarzem na różne ciasne pomieszczenia.

Prace rozpoczęto od łazienki, którą zdecydowanie powiększono i wprowadzono w niej z dwóch stron przesuwne drzwi tworząc tym samym kolejną możliwość dostania się z sypialni do przedpokoju.

Więcej na: architektura wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Brick Award 2024 - wyniki konkursu architektonicznego
Brick Award 2024 - wyniki konkursu architektonicznego

Przyznawana co dwa lata międzynarodowa nagroda Brick Award zainicjowana została w 2004 roku przez fi ...

Sarnie Osiedle w Bielsku-Białej. Projekt spod kreski Przemo Łukasika.
Sarnie Osiedle w Bielsku-Białej. Projekt spod kreski Przemo Łukasika.

Sarnie Osiedle to projekt, który został opracowany przez uznaną pracownię architektoniczną Medusa Gr ...

Konferencja Błękitna i zielona infrastruktura w architekturze. III edycja.
Konferencja Błękitna i zielona infrastruktura w architekturze. III edycja.

Intensywny rozwój miast wywiera coraz silniejszy wpływ na środowisko niezurbanizowane. Jednocześnie ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera