Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacja restauracji - w neapolitańskim stylu

 

Czas czytania: ~1 min


FHLpzxtnp2BHIO7gm4O3j96pD9k87TSsqwymKdVUtFQJJmjo5AR07iFzP7HS_neapolit-restaur1.JPG

1400 gipsowych zielonych rozet pokrywa ściany i sufity neapolitańskiej restauracji Barbatella. Urodzony w Wenecji szef kuchni i restaurator - Fabrizio Aielli – postanowił stworzyć restaurację w dwóch osobnych budynkach połączonych dziedzińcem.

q5A3wp0IeUqvWIpyytHrFVmNvngSxRvixruAhu1y9A3olZwQheeZ329jlLLq_neapolit-restaur2.JPG

Do stworzenia projektu restauracji właściciel zaprosił GrizForm Design Architects z Waszyngtonu. Zależało mu na umiejętnym połączeniu obu obiektów tak, aby restauracja była odpowiednia na codzienne, zwyczajne spotkania, a także na bardziej wyszukane okazje. Chciał również aby jego restauracja kultywowała dwa różne włoskie style architektoniczne i przede wszystkim zależało mu na tym aby mogła podawać trzy dania dziennie, siedem dni w tygodniu.

Więcej na: wnętrze publiczne


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Mały domek ze Studia Otamto
Mały domek ze Studia Otamto

Projekt architektoniczny domku działkowego, jaki dla prywatnej inwestorki stworzyło Studio Otamto po ...

Znamy zwycięzców Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019
Znamy zwycięzców Plebiscytu Polska Architektura XXL 2019

2 czerwca 2020 odbyła się uroczysta Gala Online dwunastej edycji Plebiscytu Polska Architektura XXL ...

Webinarium Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP
Webinarium Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP

Zapraszamy na webinarium architektoniczne firmy Schüco: Poczuj perfekcję Schüco AD UP, którego temat ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera