Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacja restauracji - w neapolitańskim stylu

 

Czas czytania: ~ 1 min


FHLpzxtnp2BHIO7gm4O3j96pD9k87TSsqwymKdVUtFQJJmjo5AR07iFzP7HS_neapolit-restaur1.JPG

1400 gipsowych zielonych rozet pokrywa ściany i sufity neapolitańskiej restauracji Barbatella. Urodzony w Wenecji szef kuchni i restaurator - Fabrizio Aielli – postanowił stworzyć restaurację w dwóch osobnych budynkach połączonych dziedzińcem.

q5A3wp0IeUqvWIpyytHrFVmNvngSxRvixruAhu1y9A3olZwQheeZ329jlLLq_neapolit-restaur2.JPG

Do stworzenia projektu restauracji właściciel zaprosił GrizForm Design Architects z Waszyngtonu. Zależało mu na umiejętnym połączeniu obu obiektów tak, aby restauracja była odpowiednia na codzienne, zwyczajne spotkania, a także na bardziej wyszukane okazje. Chciał również aby jego restauracja kultywowała dwa różne włoskie style architektoniczne i przede wszystkim zależało mu na tym aby mogła podawać trzy dania dziennie, siedem dni w tygodniu.

Więcej na: wnętrze publiczne


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Ruszyła budowa Muzeum Lubomirskich
Ruszyła budowa Muzeum Lubomirskich

Muzeum Książąt Lubomirskich istnieje od ponad 200 lat. Jednak do tej pory nie miało własnej siedziby ...

Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.
Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.

Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2024 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...

Konferencja HoReCa w architekturze
Konferencja HoReCa w architekturze

Pod pojęciem HoReCa w architekturze kryje się wszystko, co wchodzi w zakres usług oraz działań aranż ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera