Aranżacja restauracji - w neapolitańskim stylu
Data dodania: 03.07.2013 Czas czytania: ~ 1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 03.07.2013 Czas czytania: ~ 1 min
1400 gipsowych zielonych rozet pokrywa ściany i sufity neapolitańskiej restauracji Barbatella. Urodzony w Wenecji szef kuchni i restaurator - Fabrizio Aielli – postanowił stworzyć restaurację w dwóch osobnych budynkach połączonych dziedzińcem.
Do stworzenia projektu restauracji właściciel zaprosił GrizForm Design Architects z Waszyngtonu. Zależało mu na umiejętnym połączeniu obu obiektów tak, aby restauracja była odpowiednia na codzienne, zwyczajne spotkania, a także na bardziej wyszukane okazje. Chciał również aby jego restauracja kultywowała dwa różne włoskie style architektoniczne i przede wszystkim zależało mu na tym aby mogła podawać trzy dania dziennie, siedem dni w tygodniu.
Więcej na: wnętrze publiczne
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Muzeum Książąt Lubomirskich istnieje od ponad 200 lat. Jednak do tej pory nie miało własnej siedziby ...
Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2024 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...
Pod pojęciem HoReCa w architekturze kryje się wszystko, co wchodzi w zakres usług oraz działań aranż ...
Jeśli marzysz o odświeżeniu sy...
Meble dębowe to synonim klasy,...
Salon to przestrzeń, w której...
W codziennym pośpiechu każda m...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz