Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja nie tylko dla bogaczy

 

Czas czytania: ~ 1 min


0h7akm8dQ1un9QitFHGusXqbJnPOFCJqZ1FUxvqpU3wgyZtmftdj7drBA2iN_mix-kultur1.JPG

Prezentowana realizacja jest efektem zderzenia klimatu południowej Afryki oraz nowojorskiego loftu. Jest to wnętrze sieci restauracji Nando zaprojektowanej przez pracownię Blacksheep w Ashford (Kent).

W projekcie skupiono się na tym aby odejść odrobinę od utartej formuły restauracji Nando i wnieść do niej odrobinę świeżości w stylu Blacksheep. Firmie chodziło o to by przyciągnąć do siebie klienta mniej zamożnego i zmienić wizerunek restauracji dla biznesmenów i bogaczy.

KDuJF8zj29F6NEV4vzuEXcB6HHKaRt0gR0VzVlUWFyiZ1bxY97POlKyoAKxT_mix-kultur2.jpg

Wyzwaniem projektowym była kwestia lokalizacji restauracji, która znajduje się w parku rozrywki. Jest to miejsce, które ma z góry określonego odbiorcę. Dodatkowo wnętrze przeznaczone na restaurację było ogromne.

Więcej na: aranżacja wnętrza restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Betonowe bryły z nietypowym detalem
Betonowe bryły z nietypowym detalem

Boulevard Drobnera – to dwa budynki mieszkalne, zbudowane w jednym z najbardziej prestiżowych i atra ...

Hotel El Zarzo w Medellín. Architektura w cieniu zieleni.
Hotel El Zarzo w Medellín. Architektura w cieniu zieleni.

Kolumbijskie biuro ALH Taller de Arquitectura lubi chować swoje dzieła za tropikalną zielenią. W hot ...

Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.
Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.

Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2024 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera