Architektura wnętrza - nowe trendy w gotowaniu
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~1 min
W starym warsztacie w madryckiej dzielnicy Salamanca powstał Kitchen Club, czyli klub kuchenny, którego wnętrze zrealizowano według projektu architekta Carlosa Pascala Barayona.
Kitchen Club to przede wszystkim miejsce spotkań, które wpisuje się w trend współczesnego gotowania. Dzisiaj jedzenie znów stało się rytuałem. Lubimy spożywać długie posiłki i wiedzieć z czego i jak zostały przyrządzone. Gotowanie jest procesem łączącym w sobie dobre towarzystwo, muzykę i przede wszystkim dobre otoczenie.
Madrycki Kitchen Club to szkoła gotowania. Na powierzchni około 250m² znajdują się dwie kuchnie, w których jednocześnie gotować może po 20 osób. Po wykonaniu swoich zadań kursanci mogą usiąść razem przy ogromnym stole i zjeść swoje potrawy.
Więcej na: aranżacja wnętrza
Stodoła, która przez wiele lat służyła jako magazyn na zboże kilka lat temu przeszła wielką przebudo ...
Przedstawiciele orkiestry Sinfonia Varsovia oraz pracowni architektonicznej Thomasa Puchera 6 kwietn ...
Zapraszamy na webinarium firmy EkoTeak, które poświęcone będzie nawierzchniom tarasów, balkonów, log ...
Jednym z najbardziej popularny...
Szukasz komfortowego łóżka do...
Wiele osób zastanawia się nad...
Urządzając mieszkanie lub dom...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz