Architektura wnętrza - nowe trendy w gotowaniu
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~1 min
W starym warsztacie w madryckiej dzielnicy Salamanca powstał Kitchen Club, czyli klub kuchenny, którego wnętrze zrealizowano według projektu architekta Carlosa Pascala Barayona.
Kitchen Club to przede wszystkim miejsce spotkań, które wpisuje się w trend współczesnego gotowania. Dzisiaj jedzenie znów stało się rytuałem. Lubimy spożywać długie posiłki i wiedzieć z czego i jak zostały przyrządzone. Gotowanie jest procesem łączącym w sobie dobre towarzystwo, muzykę i przede wszystkim dobre otoczenie.
Madrycki Kitchen Club to szkoła gotowania. Na powierzchni około 250m² znajdują się dwie kuchnie, w których jednocześnie gotować może po 20 osób. Po wykonaniu swoich zadań kursanci mogą usiąść razem przy ogromnym stole i zjeść swoje potrawy.
Więcej na: aranżacja wnętrza
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
BIN House to dom na warszawskich Zawadach, który powstał z myślą o czteroosobowej rodzinie z wyraźny ...
W epoce koncepcji Medycyny opartej na wartościach (Value Based Healthcare VBC) zainicjowanej przez h ...
Dewzrost to pojęcie, które od dawna już definiuje myślenie, którego celem jest alternatywne ukierunk ...
Schody, które często są postrz...
Odkryj wyjątkowość kolekcji pł...
Urządzając swoje mieszkanie, w...
Tapety na ścianę są jednym z p...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz