Architektura wnętrza - nowe trendy w gotowaniu
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~ 1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~ 1 min
W starym warsztacie w madryckiej dzielnicy Salamanca powstał Kitchen Club, czyli klub kuchenny, którego wnętrze zrealizowano według projektu architekta Carlosa Pascala Barayona.
Kitchen Club to przede wszystkim miejsce spotkań, które wpisuje się w trend współczesnego gotowania. Dzisiaj jedzenie znów stało się rytuałem. Lubimy spożywać długie posiłki i wiedzieć z czego i jak zostały przyrządzone. Gotowanie jest procesem łączącym w sobie dobre towarzystwo, muzykę i przede wszystkim dobre otoczenie.
Madrycki Kitchen Club to szkoła gotowania. Na powierzchni około 250m² znajdują się dwie kuchnie, w których jednocześnie gotować może po 20 osób. Po wykonaniu swoich zadań kursanci mogą usiąść razem przy ogromnym stole i zjeść swoje potrawy.
Więcej na: aranżacja wnętrza
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Przebudowa modernistycznej willi w Milanówku to projekt pracowni URBAA – urbański architektura & wnę ...
Hasłem czwartej edycji konferencji Architektura o niskim śladzie węglowym był Low tech - high tech. ...
Hasłem przewodnim drugiej edycji naszej konferencji Medycyna w architekturze będzie projektowanie pr ...
Wybór krzeseł do salonu to nie...
Sofy przeznaczone do dużych po...
Światło odgrywa kluczową rolę...
Mówi się, że kuchnia to serce...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz