Architektura wnętrza - nowe trendy w gotowaniu
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 14.10.2013 Czas czytania: ~1 min
W starym warsztacie w madryckiej dzielnicy Salamanca powstał Kitchen Club, czyli klub kuchenny, którego wnętrze zrealizowano według projektu architekta Carlosa Pascala Barayona.
Kitchen Club to przede wszystkim miejsce spotkań, które wpisuje się w trend współczesnego gotowania. Dzisiaj jedzenie znów stało się rytuałem. Lubimy spożywać długie posiłki i wiedzieć z czego i jak zostały przyrządzone. Gotowanie jest procesem łączącym w sobie dobre towarzystwo, muzykę i przede wszystkim dobre otoczenie.
Madrycki Kitchen Club to szkoła gotowania. Na powierzchni około 250m² znajdują się dwie kuchnie, w których jednocześnie gotować może po 20 osób. Po wykonaniu swoich zadań kursanci mogą usiąść razem przy ogromnym stole i zjeść swoje potrawy.
Więcej na: aranżacja wnętrza
Nagroda Roku SARP – to konkurs ceniony i znaczący. To sami architekci nagradzają w nim realizacje sw ...
Przyznawana od 1983 roku Nagroda Roku SARP - to jedna z najważniejszych nagród architektonicznych w ...
Zmiany klimatyczne powodują niekorzystne skutki w mieście. Wyspy ciepła, gwałtowne opady, susza klim ...
Jeżeli remontujesz, dekorujesz...
Wybór materaca na łóżko to nie...
Styl nowoczesny jest jednym z...
Lustra podświetlane diodami LE...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz