Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Architektura wnętrza - nowe trendy w gotowaniu

 

Czas czytania: ~ 1 min


muvBwfU9SrIZPOmkghnfHPevz5rVot8qqdjctAQFewqL5OiTrDZd9srBugHL_kitchen-club1.JPG

W starym warsztacie w madryckiej dzielnicy Salamanca powstał Kitchen Club, czyli klub kuchenny, którego wnętrze zrealizowano według projektu architekta Carlosa Pascala Barayona.

Kitchen Club to przede wszystkim miejsce spotkań, które wpisuje się w trend współczesnego gotowania. Dzisiaj jedzenie znów stało się rytuałem. Lubimy spożywać długie posiłki i wiedzieć z czego i jak zostały przyrządzone. Gotowanie jest procesem łączącym w sobie dobre towarzystwo, muzykę i przede wszystkim dobre otoczenie.

1IzSZl3ayPKSJCGVXPfwq7nTiIcFVkzKMevQCzeH3gawKbaAyxkip5yXFHMD_kitchen-club2.JPG

Madrycki Kitchen Club to szkoła gotowania. Na powierzchni około 250m² znajdują się dwie kuchnie, w których jednocześnie gotować może po 20 osób. Po wykonaniu swoich zadań kursanci mogą usiąść razem przy ogromnym stole i zjeść swoje potrawy.

Więcej na: aranżacja wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Nowoczesna willa w duchu modernizmu lat 30
Nowoczesna willa w duchu modernizmu lat 30

Zlokalizowany w podwarszawskiej okolicy dom to przykład współczesnej architektury, która sięga po ję ...

Nowa wersja Łodzi Kaliskiej już wkrótce
Nowa wersja Łodzi Kaliskiej już wkrótce

Jeszcze w tym roku rozpocznie działanie nowy dworzec Łódź Kaliska, zbudowany w miejscu rozebranego b ...

Konferencja "Zielona i błękitna infrastruktura w architekturze" - IV edycja
Konferencja "Zielona i błękitna infrastruktura w architekturze" - IV edycja

Wiele polskich miast już od wielu lat wdraża rozwiązania z zakresu zielonej i błękitnej infrastruktu ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera