Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Architektura wnętrza - nowe trendy w gotowaniu

 

Czas czytania: ~1 min


muvBwfU9SrIZPOmkghnfHPevz5rVot8qqdjctAQFewqL5OiTrDZd9srBugHL_kitchen-club1.JPG

W starym warsztacie w madryckiej dzielnicy Salamanca powstał Kitchen Club, czyli klub kuchenny, którego wnętrze zrealizowano według projektu architekta Carlosa Pascala Barayona.

Kitchen Club to przede wszystkim miejsce spotkań, które wpisuje się w trend współczesnego gotowania. Dzisiaj jedzenie znów stało się rytuałem. Lubimy spożywać długie posiłki i wiedzieć z czego i jak zostały przyrządzone. Gotowanie jest procesem łączącym w sobie dobre towarzystwo, muzykę i przede wszystkim dobre otoczenie.

1IzSZl3ayPKSJCGVXPfwq7nTiIcFVkzKMevQCzeH3gawKbaAyxkip5yXFHMD_kitchen-club2.JPG

Madrycki Kitchen Club to szkoła gotowania. Na powierzchni około 250m² znajdują się dwie kuchnie, w których jednocześnie gotować może po 20 osób. Po wykonaniu swoich zadań kursanci mogą usiąść razem przy ogromnym stole i zjeść swoje potrawy.

Więcej na: aranżacja wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Izbę Lekarską w Gdańsku zaprojektuje Toprojekt
Izbę Lekarską w Gdańsku zaprojektuje Toprojekt

Konkurs architektoniczny na projekt siedziby Izby Lekarskiej w Gdańsku jest wart uwagi nie tylko ze ...

Światowy Dzień Architektury – ikony XXI wieku
Światowy Dzień Architektury – ikony XXI wieku

1 lipca obchodzony jest Światowy Dzień Architektury. Nie ma jednego sposobu świętowania tego dnia. M ...

Nowy Wełnowiec – pomysł dla Katowic od JEMS Architekci
Nowy Wełnowiec – pomysł dla Katowic od JEMS Architekci

25 czerwca 2020 roku przedstawiciele inwestora oraz pracowni JEMS Architekci zaprezentowali w czasie ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera