Projekt wnętrza - butik z drewnianymi patyczkami - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Projekt wnętrza - butik z drewnianymi patyczkami

 

Czas czytania: ~1 min


Sop6d6C58DvTXJ6obwQEHK8bkEMjhJiXSEMbC2obOLBPJTGau3Q299XTyZYP_wnetrz-patyczki1.JPG

Butik marki MRQT zaprojektowany przez pracownię ROK (Rippmann Oesterle Knauß) w Stuttgarcie to wyjątkowa przestrzeń z efektowną instalacją zajmującą całą ścianę, która odwołuje się do płynących form i delikatnych faktur tkanin.

Instalacja składa się z 22 tysięcy drewnianych patyczków o różnych długościach, ustawionych w rożnych kierunkach. Stanowi wyjątkowe tło dla ubrań, które wiszą na prostych wieszakach.

zathTYlHb294qnJfip0Icghq6QaTW8gJNtBERykn151nIsOpNWJUWSYdlZao_wnetrz-patyczki2.JPG

Wystrój wnętrza składa się z instalacji z patyczków oraz ogromnego lustra i umiejętnie dobranego oświetlenia. Całość jest sceną ekspozycji produktów, która ma zachęcać do wejścia i ciekawić lecz nie powinna odwracać uwagi od towaru.

Zobacz butik z odzieżą


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Kompleks sportowy w Piekarach Śląskich - wyniki konkursu architektonicznego
Kompleks sportowy w Piekarach Śląskich - wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs urbanistyczno-architektoniczny na wykonanie koncepcji kompleksu sportowego z zagospodarowani ...

Osiedle Bolko - metamorfoza poprzemysłowego terenu Bytomia
Osiedle Bolko - metamorfoza poprzemysłowego terenu Bytomia

Osiedle Bolko – to projekt pracowni Medusa Group, której współtwórca, Przemo Łukasik jest zarazem au ...

Porta Mare  - nowa zabudowa w dawnym stylu
Porta Mare - nowa zabudowa w dawnym stylu

Porta Mare – taką nazwę ma nosić nowa inwestycja, która planowana jest na Wyspie Spichrzów w Elblągu ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera