Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Z galerii w butik

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrze pop-up store w Londynie

 

xnEJSZ3CIP6bHJ6z6HiOBQStkgy3VNXWBDNeVSIYu1t01I8PGqnCJgAzYJAe_up-store-w-londynie1.jpg

Prezentowany projekt pracowni Universal Design Studio, to butik dla nowej marki firmy Fruit of The Loom - SEEK NO FURTHER – w Londynie.

Projektanci przekształcili przestrzeń istniejącej galerii w nową przestrzeń butiku. Głównym założeniem architektów było to, aby odzwierciedlić innowacyjność i świeżość jaką charakteryzuje się marka SEEK NO FURTHER.

h41DsEA3haIZ2qTK4lzOropXK8yibhGY5Hu9pyPvdxGrk71FvbBMUcMkgMyG_up-store-w-londynie2.jpg

Przy użyciu podstawowych i popularnych materiałów – betonu oraz kamiennej posadzki, projektanci stworzyli neutralne tło dla ekspozycji. Siłę wnętrza stanowi niezwykle dopracowany detal w postaci kolorowych pasków - dekorów na ścianach, opraw oświetleniowych oraz centralnie umieszczonego boksu sprzedażowego.

Zobacz projekt sklepu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Nagroda Roku SARP 2022 przyznana
Nagroda Roku SARP 2022 przyznana

Przyznawana od 1983 roku Nagroda Roku SARP - to jedna z najważniejszych nagród architektonicznych w ...

Osiedle z drewna i cegły
Osiedle z drewna i cegły

Współczesny świat nie jest łatwym miejscem do życia. Wszechobecny pośpiech i presja, życie w zatłocz ...

Błękitna i zielona infrastruktura w architekturze
Błękitna i zielona infrastruktura w architekturze

Zmiany klimatyczne powodują niekorzystne skutki w mieście. Wyspy ciepła, gwałtowne opady, susza klim ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera