Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Kuchnia - laboratorium

 

Czas czytania: ~ 1 min


Wnętrze stworzone dla kuchni molekularnej

 

5ubHdcpp6j6jeTVIJb3kyoRrAs10VJHvGRmfRLvBjikxwuPcJXDHP57ZsLj4_kuchnia-molekularna0.jpg

Aby dobrze zaprojektować kuchnię trzeba dobrze poznać kucharza. Prezentujemy kuchnię zaprojektowaną specjalnie na potrzeby restauracji Atelier Amaro at Home Wojciecha Modest Amaro.

Atelier Amaro at Home to nowy koncept restauracji łączącej elementy pracowni kulinarnej, autorskiej Deli i sceny, na której Wojciech Modest Amaro na nowo definiuje i kreuje polskie smaki. Na potrzeby restauracji została zaprojektowana kuchnia laboratorium, która dostosowana jest do molekularnych metod przyrządzania posiłków.

qbQJHpcMTPv2a7uGkyfbbX8kR7UpdtCzNUClOI5NWQIHFsqLVHd6XxmGbjkR_kuchnia-molekularna1.jpg

Model Laboratorium przede wszystkim porządkuje produkty zgodnie ze stworzonym przez Amaro kalendarzem natury, który zamiast standardowego podziału na pory roku, dzieli je na 52 tygodni.

Zobacz projekty kuchni


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Drewniana rewolucja w centrum Wiednia
Drewniana rewolucja w centrum Wiednia

Nowoczesne budownictwo drewniane w sercu miasta – tak można opisać projekt apartamentu Woody M, zapr ...

Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.
Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.

Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2024 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...

Konferencja HoReCa w architekturze
Konferencja HoReCa w architekturze

Pod pojęciem HoReCa w architekturze kryje się wszystko, co wchodzi w zakres usług oraz działań aranż ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera