Kuchnia - laboratorium
Data dodania: 11.06.2014 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 11.06.2014 Czas czytania: ~1 min
Wnętrze stworzone dla kuchni molekularnej
Aby dobrze zaprojektować kuchnię trzeba dobrze poznać kucharza. Prezentujemy kuchnię zaprojektowaną specjalnie na potrzeby restauracji Atelier Amaro at Home Wojciecha Modest Amaro.
Atelier Amaro at Home to nowy koncept restauracji łączącej elementy pracowni kulinarnej, autorskiej Deli i sceny, na której Wojciech Modest Amaro na nowo definiuje i kreuje polskie smaki. Na potrzeby restauracji została zaprojektowana kuchnia laboratorium, która dostosowana jest do molekularnych metod przyrządzania posiłków.
Model Laboratorium przede wszystkim porządkuje produkty zgodnie ze stworzonym przez Amaro kalendarzem natury, który zamiast standardowego podziału na pory roku, dzieli je na 52 tygodni.
Zobacz projekty kuchni
Na warszawskiej Pradze, na terenie której zachowało się najwięcej obiektów ery przemysłowej przybywa ...
Nowy Werdon to dość nietypowy obiekt mieszkalny, w którym zastosowano eksperymentalne połączenie „lo ...
Zapraszamy na webinarium architektoniczne firmy Leca, które poświęcone będzie izolacyjności akustyc ...
Jednym z najbardziej popularny...
Szukasz komfortowego łóżka do...
Wiele osób zastanawia się nad...
Urządzając mieszkanie lub dom...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz