Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja w porcie rybackim

 

Czas czytania: ~ 1 min


Wnętrze restauracji - The old man & the sea

 

KQBtbM1Khfq6H2FqW2WLYA8JyvBrHbDSSgZPdfI22YSmaehP7ZWZVbUr740w_the-old-man0.jpg

Restauracja The old man & the sea zlokalizowana w jednym hangarów dawnego portu rybackiego w dzielnicy Jaffa w Tel Awiwie, zajmuje powierzchnię ponad 900 m². Projektanci tworząc wnętrze, musieli podporządkować się wytycznym konserwatora zabytków.

Restauracja oferująca tradycyjne lokalne potrawy zmieniła swoją lokalizację na hangar niegdyś użytkowany przez rybaków z miasta – tutaj przechowywali swoje łodzie.

VbcpRAtiyZS7O0ZXY8AAleap4WDw2KyO1Rsf0YQtDi7yUwY8P2WRJtkHjXMY_the-old-man1.jpg

Ze względu na wiek budynku oraz niebezpieczeństwo zawalenia, zmuszeni byli przenieść się w inne miejsca. Rybna restauracja postanowiła zainwestować w renowację obiektu i odtworzenie charakterystycznej, portowej atmosfery.

Zobacz projekt wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Postaw mi kawę na buycoffee.to

tagi

Nowoczesny, kameralny, współczesny. Tak wygląda amfiteatr w Krynicy-Zdroju.
Nowoczesny, kameralny, współczesny. Tak wygląda amfiteatr w Krynicy-Zdroju.

Krynicki Amfiteatr to obiekt łączący w sobie wiele skomplikowanych aspektów technicznych z dialogiem ...

Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.
Wybierz najlepszą realizację architektoniczną 2024. Zagłosuj w Plebiscycie Polska Architektura XXL.

Weź udział w Plebiscycie Polska Architektura XXL 2024 i oddaj swój głos na najlepszą realizację arch ...

Konferencja HoReCa w architekturze
Konferencja HoReCa w architekturze

Pod pojęciem HoReCa w architekturze kryje się wszystko, co wchodzi w zakres usług oraz działań aranż ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera