Szkoła gotowania dla dzieci i dorosłych - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Szkoła gotowania dla dzieci i dorosłych

 

Czas czytania: ~1 min


Szkoła gotowania Little Chef

 

Jb6TgTur4XvTiD2DYMgYhgGVOb7Uow4jB1kwnu0Gvg4nunB6xG9irqv3gWp4_little-chef-little-chef-1.jpg

Pracownia A+D zaprojektowała nowe wnętrze szkoły gotowania Little Chef. Głównym założeniem projektu było stworzenie wnętrza przystosowanego zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Udało się to osiągnąć dzięki kilku nietypowym rozwiązaniom.

Przykładem mogą być mobilne meble, wyspy kuchenne z regulowaną wysokością blatów, które dają możliwość uczestniczenia w zajęciach zarówno dzieciom jak i dorosłym. Wszystkie elementy kuchennej zabudowy wykonano z łatwo zmywalnych materiałów. Przestronna, przyjazna strefa jadalni z długim stołem zachęca do spożywania wspólnych, wcześniej samodzielnie przygotowanych posiłków.

ZSBEeT1Pgapd0M3ktMrBMFbFQxbl9eSEtUw0rzyhlVMcj7l7xAc5UVnjglkU_little-chef-little-chef-2.jpg

Starannie dobrane oświetlenie, a także udana organizacja przestrzeni dzięki wydzieleniu stref - poczekalni, jadalni i pracy – inspiruje do gotowania z pasją.

Zobacz projekt kuchni


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Kompleks sportowy w Piekarach Śląskich - wyniki konkursu architektonicznego
Kompleks sportowy w Piekarach Śląskich - wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs urbanistyczno-architektoniczny na wykonanie koncepcji kompleksu sportowego z zagospodarowani ...

Osiedle Bolko - metamorfoza poprzemysłowego terenu Bytomia
Osiedle Bolko - metamorfoza poprzemysłowego terenu Bytomia

Osiedle Bolko – to projekt pracowni Medusa Group, której współtwórca, Przemo Łukasik jest zarazem au ...

Porta Mare  - nowa zabudowa w dawnym stylu
Porta Mare - nowa zabudowa w dawnym stylu

Porta Mare – taką nazwę ma nosić nowa inwestycja, która planowana jest na Wyspie Spichrzów w Elblągu ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera