Szkoła gotowania dla dzieci i dorosłych - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Szkoła gotowania dla dzieci i dorosłych

 

Czas czytania: ~1 min


Szkoła gotowania Little Chef

 

Jb6TgTur4XvTiD2DYMgYhgGVOb7Uow4jB1kwnu0Gvg4nunB6xG9irqv3gWp4_little-chef-little-chef-1.jpg

Pracownia A+D zaprojektowała nowe wnętrze szkoły gotowania Little Chef. Głównym założeniem projektu było stworzenie wnętrza przystosowanego zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Udało się to osiągnąć dzięki kilku nietypowym rozwiązaniom.

Przykładem mogą być mobilne meble, wyspy kuchenne z regulowaną wysokością blatów, które dają możliwość uczestniczenia w zajęciach zarówno dzieciom jak i dorosłym. Wszystkie elementy kuchennej zabudowy wykonano z łatwo zmywalnych materiałów. Przestronna, przyjazna strefa jadalni z długim stołem zachęca do spożywania wspólnych, wcześniej samodzielnie przygotowanych posiłków.

ZSBEeT1Pgapd0M3ktMrBMFbFQxbl9eSEtUw0rzyhlVMcj7l7xAc5UVnjglkU_little-chef-little-chef-2.jpg

Starannie dobrane oświetlenie, a także udana organizacja przestrzeni dzięki wydzieleniu stref - poczekalni, jadalni i pracy – inspiruje do gotowania z pasją.

Zobacz projekt kuchni


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Nowy Gurewicz – świdermajer odnowiony
Nowy Gurewicz – świdermajer odnowiony

Termin „świdermajer”, jako żartobliwą parafrazę nazwy biedermeier, uwiecznił w jednym ze swoich wier ...

Webinarium Schüco: Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje
Webinarium Schüco: Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje

Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje to temat webinarium architektonicznego firmy Schüco, k ...

Webinarium Knauf: Izolacyjność akustyczna. Laboratorium a rzeczywistość.
Webinarium Knauf: Izolacyjność akustyczna. Laboratorium a rzeczywistość.

Hałas dopada nas wszędzie, na ulicy, w pracy, w szkole, w urzędzie, a nawet we własnym domu. Negat ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera