Restautacja przy poznańskim jeziorze
Data dodania: 28.08.2014 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 28.08.2014 Czas czytania: ~1 min
Wnętrza Malta Yacht Club w Poznaniu
Wnętrza nowo otwartej restauracji Malta Yacht Club w Poznaniu to inspirowana jeziorem maltańskim przestrzeń, zaprojektowana przez pracownię projektową Artpin. Lokal znajdujący się przy poznańskim jeziorze, przywołuje skojarzenia z wakacjami i klimatem jachtowej przystani.
Restauracja została utrzymana w jasnej, stonowanej kolorystyce z dominującym jasnym drewnem, z którego wykonane są też elementy konstrukcyjne szklanej fasady. Meble utrzymano także w jasnej tonacji. Kremowym bielom na suficie, towarzyszą morskie kolory – błękit oraz gdzieniegdzie czerwień, żółć i zieleń.
We wnętrzach zadbano również o aranżację przestrzeni dla dzieci. Wydzielona i zaakcentowana charakterystycznym, łukowatym wejściem strefa zabaw, wyposażona została w dużą tablicę kredową oraz wygodne poduchy i bezpieczną wykładzinę na podłodze.
Zobacz projekt restauracji
Chyba bez wielkiej przesady można powiedzieć, że każda gmina marzy zapewne o współpracy z takim zesp ...
Nowy Werdon to dość nietypowy obiekt mieszkalny, w którym zastosowano eksperymentalne połączenie „lo ...
Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje to temat webinarium architektonicznego firmy Schüco, k ...
Jednym z najbardziej popularny...
Szukasz komfortowego łóżka do...
Wiele osób zastanawia się nad...
Urządzając mieszkanie lub dom...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz