Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014 - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014

 

Czas czytania: ~1 min


Strefa gastronomiczna na Biennale Interieur 2014

 

9Rlrblh0H2rL7Kg5Lr17Pd1s1ySM4rx6d6wU3fie8HTeNn3yYjmUOshj3Rag_biennale-interieur-20141.jpg

Na Biennale Interieur 2014 w hali nr 4 możemy zobaczyć pięć barów. Jednym z nich jest Dried Chat Room. Za projekt wnętrza odpowiadają archtekci Alberto Artesani i Frederik De Wachter z DWA studio w Mediolanie oraz Sandra Marchesi i Francesca Perani ze SPECLACULARCH studio w Bergamo. Aranżacja została uhonorowana nagrodą Interieur Award.

fpmDZSvxjEFNOFxVtwMf0iw4rO9kNIYSCMA6smXzqaCj79IrsC2gy4I6SkQS_biennale-interieur-20142.jpg

Niezwykła aranżacja tego wnętrza nawiązuje do serwowanego typu jedzenia – wędzonego, suszonego, solonego, które pochodzi z wielu kultur i tradycji. Taki rodzaj jedzenia jest szczególnie popularny wśród ludów wędrownych, ze względu na swoją długą przydatność do spożycia.

Zobacz projekty wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Innowacyjny konkurs na projekt parku w Warszawie
Innowacyjny konkurs na projekt parku w Warszawie

7 maja 2021 roku ogłoszono wyniki konkursu na opracowanie koncepcji parku o charakterze miejskim w d ...

Prefabrykacja w architekturze
Prefabrykacja w architekturze

Po okresie zniechęcenia do prefabrykacji spowodowanej doświadczeniami okresu PRL, w tej chwili wraca ...

Webinarium Knauf: Projekt, najważniejszy etap prac dociepleniowych od wewnątrz. Jak zrobić to dobrze?
Webinarium Knauf: Projekt, najważniejszy etap prac dociepleniowych od wewnątrz. Jak zrobić to dobrze?

Co jest ważne? Współczynnik U, komfort użytkowania czy wpływ docieplenia na trwałość przegrody? Proj ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera