Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014 - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014

 

Czas czytania: ~1 min


Strefa gastronomiczna na Biennale Interieur 2014

 

9Rlrblh0H2rL7Kg5Lr17Pd1s1ySM4rx6d6wU3fie8HTeNn3yYjmUOshj3Rag_biennale-interieur-20141.jpg

Na Biennale Interieur 2014 w hali nr 4 możemy zobaczyć pięć barów. Jednym z nich jest Dried Chat Room. Za projekt wnętrza odpowiadają archtekci Alberto Artesani i Frederik De Wachter z DWA studio w Mediolanie oraz Sandra Marchesi i Francesca Perani ze SPECLACULARCH studio w Bergamo. Aranżacja została uhonorowana nagrodą Interieur Award.

fpmDZSvxjEFNOFxVtwMf0iw4rO9kNIYSCMA6smXzqaCj79IrsC2gy4I6SkQS_biennale-interieur-20142.jpg

Niezwykła aranżacja tego wnętrza nawiązuje do serwowanego typu jedzenia – wędzonego, suszonego, solonego, które pochodzi z wielu kultur i tradycji. Taki rodzaj jedzenia jest szczególnie popularny wśród ludów wędrownych, ze względu na swoją długą przydatność do spożycia.

Zobacz projekty wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Pomysł na rozbudowę ASP we Wrocławiu
Pomysł na rozbudowę ASP we Wrocławiu

21 stycznia 2022 roku poznaliśmy wyniki konkursu architektonicznego na koncepcję nowego budynku dyda ...

Efektowna przebudowa domu z lat 60. - projekt Domu R
Efektowna przebudowa domu z lat 60. - projekt Domu R

Architekci z pracowni Stoprocent opracowali interesujący projekt przebudowy budynku pochodzącego z l ...

Dom ze złotym portalem
Dom ze złotym portalem

Inwestycja mieszkalna o nazwie Braniborska 44 (nazwa – to zarazem adres domu) – to złączone ze sobą, ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera