Aranżacje wnętrz - gastronomia na Biennale Interieur 2014
Data dodania: 05.11.2014 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 05.11.2014 Czas czytania: ~1 min
Strefa gastronomiczna na Biennale Interieur 2014
Na Biennale Interieur 2014 w hali nr 4 możemy zobaczyć pięć barów. Jednym z nich jest Dried Chat Room. Za projekt wnętrza odpowiadają archtekci Alberto Artesani i Frederik De Wachter z DWA studio w Mediolanie oraz Sandra Marchesi i Francesca Perani ze SPECLACULARCH studio w Bergamo. Aranżacja została uhonorowana nagrodą Interieur Award.
Niezwykła aranżacja tego wnętrza nawiązuje do serwowanego typu jedzenia – wędzonego, suszonego, solonego, które pochodzi z wielu kultur i tradycji. Taki rodzaj jedzenia jest szczególnie popularny wśród ludów wędrownych, ze względu na swoją długą przydatność do spożycia.
Zobacz projekty wnętrz
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Morskie Centrum Nauki im. prof. Jerzego Stelmacha na szczecińskiej wyspie Łasztownia to jedno z najn ...
Podczas Europejskich Dni Architektury w Strasburgu, Bogusław Barnaś, założyciel BXB studio, zaprezen ...
„Zwiększenie atrakcyjności turystycznej zasobów dziedzictwa kulturowego ziemi łęczyckiej” było główn ...
Ogromna paleta kolorystyczna,...
Kiedy będziemy planować remont...
Sypialnia to miejsce szczególn...
Wybór odpowiedniej farby do ma...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz