Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji

 

Czas czytania: ~1 min


Ekologiczne jedzenie w ekologicznym wnętrzu

 

zuL2t3NPdTgFeQs95HwpfBLNG3MtaaW6uIpvosPKBbVaHWC2FIZOJkbEDNWd_friska0.jpg

W byłej zajezdni tramwajowej otwarto Amsterdam Foodhallen. To wyjątkowe miejsce dla 25 mini restauracji, a jedną z pierwszych jest Friska.

Wnętrza stoiska marki Friska zostały zaprojektowane przez van Ommeren-architecten dla całej sieci. Główną ideą przyświecającą projektantom było odzwierciedlenie charakteru marki w aranżacji wnętrza.

P74N32wvPnrtASj5HxsxzaTTUso3UPIYpX5RR606voZ9O9QtBvx2n2ABA7Ed_friska1.jpg

Friska oferuje jedzenie ekologiczne, z lokalnych produktów. Podobnie zaaranżowano całe wnętrze, które zostało zbudowane przy pomocy lokalnych materiałów i osiągalnych na miejscu technik.

Zobacz wystrój wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Kompleks sportowy w Piekarach Śląskich - wyniki konkursu architektonicznego
Kompleks sportowy w Piekarach Śląskich - wyniki konkursu architektonicznego

Konkurs urbanistyczno-architektoniczny na wykonanie koncepcji kompleksu sportowego z zagospodarowani ...

Osiedle Bolko - metamorfoza poprzemysłowego terenu Bytomia
Osiedle Bolko - metamorfoza poprzemysłowego terenu Bytomia

Osiedle Bolko – to projekt pracowni Medusa Group, której współtwórca, Przemo Łukasik jest zarazem au ...

Porta Mare  - nowa zabudowa w dawnym stylu
Porta Mare - nowa zabudowa w dawnym stylu

Porta Mare – taką nazwę ma nosić nowa inwestycja, która planowana jest na Wyspie Spichrzów w Elblągu ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera