Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Ekologiczne wnętrze dla 25 mini restauracji

 

Czas czytania: ~1 min


Ekologiczne jedzenie w ekologicznym wnętrzu

 

zuL2t3NPdTgFeQs95HwpfBLNG3MtaaW6uIpvosPKBbVaHWC2FIZOJkbEDNWd_friska0.jpg

W byłej zajezdni tramwajowej otwarto Amsterdam Foodhallen. To wyjątkowe miejsce dla 25 mini restauracji, a jedną z pierwszych jest Friska.

Wnętrza stoiska marki Friska zostały zaprojektowane przez van Ommeren-architecten dla całej sieci. Główną ideą przyświecającą projektantom było odzwierciedlenie charakteru marki w aranżacji wnętrza.

P74N32wvPnrtASj5HxsxzaTTUso3UPIYpX5RR606voZ9O9QtBvx2n2ABA7Ed_friska1.jpg

Friska oferuje jedzenie ekologiczne, z lokalnych produktów. Podobnie zaaranżowano całe wnętrze, które zostało zbudowane przy pomocy lokalnych materiałów i osiągalnych na miejscu technik.

Zobacz wystrój wnętrz


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Nowe życie zabytkowego budynku
Nowe życie zabytkowego budynku

Pracownia Tadeusza Lemańskiego jest odpowiedzialna za projekt architektoniczny rozbudowy i nadbudowy ...

Nowy Werdon w Rudzie Śląskiej - prezentacja obiektu
Nowy Werdon w Rudzie Śląskiej - prezentacja obiektu

Nowy Werdon to dość nietypowy obiekt mieszkalny, w którym zastosowano eksperymentalne połączenie „lo ...

Webinarium Schüco: Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje
Webinarium Schüco: Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje

Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje to temat webinarium architektonicznego firmy Schüco, k ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera