Restauracja w mediolańskim tartaku - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Restauracja w mediolańskim tartaku

 

Czas czytania: ~1 min


Industrialne wnętrze restauracji zaprojektowane przez Tanje Solci

 

8WEDUzwirVjgdAZNJgGEHTpN32mKz8k5XaoDorLxEur0go4vyJTymKAU2SWS_tanja-solci-industr-rest1.jpg

Restauracja w Mediolanie utrzymana w stylu industrialnym powstała w starym tartaku. Oprócz części jadalnej znajduje się tam również coctail bar. Wystrój wnętrza ma zachęcać do kontaktów towarzyskich i wymiany myśli.

TO6RN3KQ93DJ0mfJTje7ovWy3SQCdFm98FBzw3mFKzMC3uz69c9dzJ1TpOhx_tanja-solci-industr-rest2.jpg

Centralne wnętrze restauracji zajmują dwa duże, przecinające się stoły, przy których goście spożywają potrawy i nawiązują kontakty. Industrialny charakter budynku pozostał nietknięty. Wystrój restauracji opiera się na ceglanych oraz betonowych ścianach, które podkreślają industrialny design miejsca.

Zobacz restaurację w Mediolanie


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Nowe życie zabytkowego budynku
Nowe życie zabytkowego budynku

Pracownia Tadeusza Lemańskiego jest odpowiedzialna za projekt architektoniczny rozbudowy i nadbudowy ...

Nowy Werdon w Rudzie Śląskiej - prezentacja obiektu
Nowy Werdon w Rudzie Śląskiej - prezentacja obiektu

Nowy Werdon to dość nietypowy obiekt mieszkalny, w którym zastosowano eksperymentalne połączenie „lo ...

Webinarium Schüco: Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje
Webinarium Schüco: Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje

Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje to temat webinarium architektonicznego firmy Schüco, k ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Wnętrza
ZOBACZ TAKŻE

PRACA:
Zatrudnię
  • Zatrudnię

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera