Restauracja w mediolańskim tartaku
Data dodania: 10.03.2015 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 10.03.2015 Czas czytania: ~1 min
Industrialne wnętrze restauracji zaprojektowane przez Tanje Solci
Restauracja w Mediolanie utrzymana w stylu industrialnym powstała w starym tartaku. Oprócz części jadalnej znajduje się tam również coctail bar. Wystrój wnętrza ma zachęcać do kontaktów towarzyskich i wymiany myśli.
Centralne wnętrze restauracji zajmują dwa duże, przecinające się stoły, przy których goście spożywają potrawy i nawiązują kontakty. Industrialny charakter budynku pozostał nietknięty. Wystrój restauracji opiera się na ceglanych oraz betonowych ścianach, które podkreślają industrialny design miejsca.
Zobacz restaurację w Mediolanie
Pracownia Tadeusza Lemańskiego jest odpowiedzialna za projekt architektoniczny rozbudowy i nadbudowy ...
Nowy Werdon to dość nietypowy obiekt mieszkalny, w którym zastosowano eksperymentalne połączenie „lo ...
Zdrowy budynek – najnowsze trendy i innowacje to temat webinarium architektonicznego firmy Schüco, k ...
Jednym z najbardziej popularny...
Szukasz komfortowego łóżka do...
Wiele osób zastanawia się nad...
Urządzając mieszkanie lub dom...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz