Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Wnętrze restauracji Centrum Smaku

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrze restauracji Centrum Smaku zaprojektowane przez AMB Architekci Projekty Architektoniczne

 

JPD5qNAVkl3iTsET0tFqBdCi3JpI17IzHRdnGG5NoQiSwRJN99eI5BBlRK3b_centrum-smaku1.jpg

Wnętrze restauracji Centrum Smaku w Kostrzynie to projekt pracowni AMB Architekci z Poznania. W lokalu połączono dwie przestrzenie usługowe, o podłużnym układzie. Duże przeszklenia elewacji pozwoliły wpuścić do wnętrza restauracji więcej światła. Główną ideą projektantów było stworzenie spójnego, przyjaznego i jasnego wnętrza.

H7zAmzON63UGkTeYk3eg34e4dl0KlQoDWiU8x77bppdCR84wEhFO8jaxk8Wf_centrum-smaku2.jpg

Aby optycznie powiększyć przestrzeń użyto we wnętrzu restauracja ażurowych przegród oraz luster w układzie horyzontalnym na jednej ze ścian. Kolor na ścianach oraz materiały mebli są kontynuacją ścian. Zastosowano stoły, blaty i krzesła o zróżnicowanej formie nawiązującej do pokrytej drewnianą okładziną ściany za barem, w kolorze wenge.

Zobacz wnętrze restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera