Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Wnętrze sklepu - rowery jako system ekspozycyjny

 

Czas czytania: ~1 min


Wnętrze sklepu Glore Store w Stuttgarcie to projekt studia Markmus i Udo Kloos z Neoos Design

 

xjEAmu9MXPNuAyGJ7lLgewBpm5YWgYLdBllWVCHa8zCqYB1Ny1Qu01se8ULd_4f50796426a2d-glore.jpg

Architekci Marcos Aretioze ze studia Markmus i Udo Kloos z Neoos Design zaprojektowali wnętrze sklepu odzieżowego Glore Store w Stuttgarcie. Główna rolę w aranżacji pełnią rowery, które służą jako... system ekspozycyjny.

FWm9pAqGOSEoGaVnpsnnB8jThw1QptW71V3GwDtIekL2Ufyznuo12n5W58Tp_4f50793399c4a-glore-2.jpg

Podstawowe elementy wyposażenia wnętrza sklepu – stałe i ruchome wieszaki, regały i kabiny w przymierzalni – zostały zbudowane przy użyciu elementów pozyskanych z czterech zepsutych, rozmontowanych rowerów.

Zobacz wnętrze sklepu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy
Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy

12 grudnia wieczorem, podczas uroczystej gali w Teatrze Studio ogłoszono laureatów corocznego konkur ...

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera