Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacja wnętrza YouTube w Londynie

 

Czas czytania: ~1 min


Centrala YouTube w Londynie została zaprojektowana przez londyńską pracownię Penson Group Architects.

 

SfRhOO8eXKA1oLgZmeQ8RPvC8BRYx8G8ON43Bt4Q6Kj9rJ9ZwXEyI4vuj6Fv_55cb10a781f6f-9yt.jpg

Architekci z pracowni Penson Group Architects zaprojektowali wnętrze centrali YouTube w Londynie. Aranżacja wnętrze w niczym nie przypomina typowej korporacji ale jest za to miejscem, które sprzyja kreatywnej pracy.

DXnvZL3ZBYUjRN95bzVHZqF3spOUezNyNBBDzwm1gHhzC8CdXStAbikUKRFz_55cb10cd68a0a-11-yt.jpg

W mieszczącej się w nowoczesnym biurowcu siedzibie można znaleźć m.in. przestronne studia nagraniowe wyposażone w najlepszy sprzęt, montażownie, stylowy bar, wygodne „izolatki” do odpoczynku, aneks kuchenny i przestrzeń do pracy.

Zobacz You Tube w Londynie


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy
Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy

12 grudnia wieczorem, podczas uroczystej gali w Teatrze Studio ogłoszono laureatów corocznego konkur ...

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera