Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Biurowe wnętrze z falującą ścianą

 

Czas czytania: ~1 min


Zespół architektów z biura Pedra Silva Architects w Lizbonie,zaprojektowało biuro dla Fraunhofer Portugal,organizacji pozarządowej.

 

G19gAWa1lauTs5ZKsFAHoxgwNzbjs3ArV5tj8ujpy9KciJKopijk8osAKaO9_wedrujaca-sciana1.jpg

Architekci z pracowni Pedra Silva Architects w Lizbonie, zaprojektowali biurowe wnętrze dla Fraunhofer Portugal, organizacji pozarządowej. W projekcie zespół postawił na prostotę i dynamikę. Inspiracją była również placówka biura w Stuttgarcie.

CvDDwHe9nk19b2gxBFydB6EarExZHRu8cXYWGUHN3f4uEL6ye53TbHAqnPV9_wedrujaca-sciana2.jpg

Biurowe wnętrze zajmuje powierzchnię ponad 1600 m². Podstawą koncepcji jest pojęcie cyrkulacji. Wszystkie pomieszczenia schowane są za szklaną fasadą tworząc przeszklony korytarz, który od środka scala wijąca się plastikowa struktura.

Zobacz biurowe wnętrze


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji
Plebiscyt Polska Architektura XXL 2019 - czekamy na zgłoszenia realizacji

Przed nami dwunasta edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL, którego celem jest wspólne architekto ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera