Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Zwariowane wnętrze restauracji MATTO

 

Czas czytania: ~1 min


Własnej produkcji pizza przygotowywana według receptur sprowadzonego z Neapolu mistrza Enzo Carbone to z pewnością nie jedyny powód, dla którego restauracja MATTO podbiła serca mieszkańców Szanghaju

 

nOfD0foj1KDr6gIZ1zxvleVcFfKSmcm6o8WoNiYe6oEMZ3KzGWJLxtfxfoFB_laczenie-smakow1.jpg

Restauracja MATTO podbiła serca mieszkańców Szanghaju. Dlaczego? Nie dość że własnoręcznie przygotowują pizzę według receptury mistrza Enzo Carbone sprowadzonej z Neapolu to w dodatku zwariowane wnętrze restauracji z pewnością przykuje uwagę nie jednego klienta. autorem projektu jest Darryl Goveas

J4CrqmQ6seFSao2KuczCTp052KraiQOImSFXeB62di8FoaLUIly5HN0N9bCZ_laczenie-smakow2.jpg

Nazwa restauracji po włosku oznacza 'wariat'. Wnętrze łączy style, materiały i faktury w zaskakująco spójny efekt – jak składniki mieszane przez mistrza sztuki kulinarnej. Restauracja powstała z myślą o świadomych i ceniących dobry design turystach. Taką samą ideą kierował się, zakładając MATTO.

Zobacz restaurację MATTO


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Baumit Life Challenge 2020 – polskie nominacje
Baumit Life Challenge 2020 – polskie nominacje

Baumit Life Challenge to konkurs architektoniczny, w którym co dwa lata wybierane są najlepsze europ ...

Webinarium Stiebel Eltron: Gruntowe pompy ciepła dla budownictwa jednorodzinnego
Webinarium Stiebel Eltron: Gruntowe pompy ciepła dla budownictwa jednorodzinnego

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, firm inżynierskich (instalacyjnych) projektantów ...

Webinarium Libet: Sezon 2020: czas start! Nowości w ofercie i wsparcie dla architektów krajobrazu
Webinarium Libet: Sezon 2020: czas start! Nowości w ofercie i wsparcie dla architektów krajobrazu

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera