Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Surowe wnętrze i metalowe kły

 

Czas czytania: ~1 min


Butelki z kosmetykami w równych, żołnierskich szeregach ustawione są na półkach-gwoździach, które powtykane są w ściany niczym metalowe kły.

 

cs664WJRDYrlG4RWNqzaC6oj695zyrg8SUc8gooaR4z6HSIgdGQUlZt6gsKD_metalowe-kly1.jpg

W Paryżu powstał sklep z kosmetykami do pielęgnacji ciała i włosów znanej, francuskiej marki Aesop, której główną ideą jest ekologia i naturalność składników jej wyrobów. Do produkcji kosmetyków wykorzystywane są jedynie starannie wyselekcjonowane ekstrakty roślinne. Podobnie ma się we wnętrzu.

NY5xjImb0k0y4NzLMdGGRbjYn4FvQfJZZWtJnHtnJD0R8qFgZXX6SaGt3ctS_metalowe-kly2.jpg

Autorami projektu są francuscy architekci ze studia Ciguë Pomieszczenie ma zdecydowanie surowy charakter. Butelki z kosmetykami w równych, „żołnierskich” szeregach ustawione są na półkach-gwoździach, które powtykane są w ściany niczym metalowe kły.

Zobacz surowe wnętrze


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy
Znamy zdobywców Nagrody Architektonicznej Prezydenta m. st. Warszawy

12 grudnia wieczorem, podczas uroczystej gali w Teatrze Studio ogłoszono laureatów corocznego konkur ...

Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny
Pracownia SLAS wygrywa konkurs architektoniczny

Pracownia SLAS zdobyła pierwszą nagrodę w konkursie architektonicznym na projekt nowego gmachu Akade ...

Casa E – prosty dom w słońcu
Casa E – prosty dom w słońcu

Architekt Gabriel Montañés podzielił się z nami swoim projektem architektonicznym, zrealizowanym nie ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera