Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Zdrowe i kolorowe wnętrze

 

Czas czytania: ~1 min


Na ścianach brokuły, ostre papryczki, kłosy zboża i czekolada. Za szybami lady – kolorowe warzywa i owoce.

 

gJvWFxVISCA9NJRGYsS1xzJTEjMbwoyf75VHmg2XmG0GqrN3K8cT1SJf5Dyo_zdrowo-i-kolorowo3.jpg

Pluk w Haarlemie to oryginalny sklep, którego wnętrza zaprojektowali architekci z holenderskiej pracowni Tjep. Na ścianach znajdują się brokuły, ostre papryczki, kłosy zboża i czekolada. Za szybami lady – kolorowe warzywa i owoce. Zdrowe jedzenie nie musi być nudne.

hHBQTuQqAViMOwHjqD0esxX52cIVSzeXwwNIHuEAnkns1CvGZ1rJcx1Aa6H6_zdrowo-i-kolorowo2.jpg

Pluk to sklep z jedzeniem na wynos, gdzie głównymi produktami są świeże soki, koktajle jogurtowe i sałatki, które klienci mogą sami skomponować. Ale żeby nie popaść w przesadę, Pluk przekonuje: jeśli twoje jedzenie w 99% składa się ze zdrowych produktów, to ten jeden procent możesz przeznaczyć na przykład na... bitą śmietanę. Dlatego wśród zdrowych produktów znalazło się też miejsce na małe żywieniowe 'grzeszki'.

Zobacz wnętrze sklepu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

BBGK wygrywają konkurs architektoniczny w Warszawie
BBGK wygrywają konkurs architektoniczny w Warszawie

Ze względu na panującą na świecie pandemię i zakaz zebrań i spotkań ogłoszenie wyników konkursu arch ...

Webinarium Stiebel Eltron: Gruntowe pompy ciepła dla budownictwa jednorodzinnego
Webinarium Stiebel Eltron: Gruntowe pompy ciepła dla budownictwa jednorodzinnego

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, firm inżynierskich (instalacyjnych) projektantów ...

Webinarium Libet: Sezon 2020: czas start! Nowości w ofercie i wsparcie dla architektów krajobrazu
Webinarium Libet: Sezon 2020: czas start! Nowości w ofercie i wsparcie dla architektów krajobrazu

Zapraszamy na bezpłatne szkolenie dla architektów, studentów, wykonawców i wszystkich zainteresowany ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera