Nowa przestrzeń dla Samsunga - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Nowa przestrzeń dla Samsunga

 

Czas czytania: ~1 min


Rewolucja VR zbliża się szybkimi krokami. Jedną z jej zapowiedzi jest nowa realizacja Samsunga w Warszawie.

 

voJmodDpPI9yiFeM0gHZVromcAswWik80QsgIhx0codlDo85ershQ9GwVWRx_5729b964d1f9b-031029-1140.jpg

W Warszawie powstała nowa przestrzeń dla Samsunga. Kontakt z firmą ma być okazją do wejścia w świat VR. Centrum, o łącznej powierzchni 500 m2, zostało zaprojektowane przez agencję produkcyjno-reklamową AdRepublic i jest jednym z najnowocześniejszych i największych siedzib serwisowych Samsunga w Europie.

M1zMz7eOLSoRbmpy3Ikqk1WKLu78qatnhYnX9fOjYz8S7wyp66I1MSL8fex6_5729b58158e60-031028-1140.jpg

Głównym zadaniem projektantów było stworzenie funkcjonalnej przestrzeni, miejsca komfortowego i nowoczesnego przy jednoczesnym zachowaniu unikalnego designu. Wnętrze podzielone jest na strefy serwisu, sklepu, showroomu, przestrzeń relaksu i przestrzeń rozrywki.

Zobacz funkcjonalną przestrzeń


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Nietypowy projekt wieży widokowej w górach
Nietypowy projekt wieży widokowej w górach

Wieża widokowa na liczącym 1425 m n.p.m. Śnieżniku została zbudowana w latach 1895–1899 z inicjatywy ...

Chronourbanistyka  - magiczne 15 minut? - debata architektoniczna
Chronourbanistyka - magiczne 15 minut? - debata architektoniczna

W kolejnej odsłonie debat Sztuka Architektury + porozmawiamy o idei chronourbanistyki oraz zastosowa ...

Webinarium Dorken: Dach zielony Dorken Delta jako element małej retencji miejskiej
Webinarium Dorken: Dach zielony Dorken Delta jako element małej retencji miejskiej

Zazielenienie dachu nad garażem, wiatą lub domem mieszkalnym z możliwością wykorzystania go jako tar ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera