Aranżacja wnętrza dla pisarza - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Aranżacja wnętrza dla pisarza

 

Czas czytania: ~1 min


Architekci z grupy Alex Cochrane Architects dostali zadanie przebudowania wnętrza wiktoriańskiego domku do przechowywania łódek na brzegu jeziora Virginia w Wielkim Parku Windsorskim hrabstwa Berkshire

 

NtXHwBA0yANoUjw4RcmUnt1QTmUS0HEGhSdFeXl7fwiQFMQV8OeJH09aZnNp_mieszkanie-dpa-pisarza1.jpg

Na brzegu jeziora Virginia w Wielkim Parku Windsorskim hrabstwa Berkshire (Wielka Brytania) znajduje się wiktoriański domek do przechowywania łódek. Architekci z grupy Alex Cochrane Architects dostali zadanie przebudowania obiektu.

3twOo5rpJ7xUZQ2Gjc5S0jhPS9i0rpLtj0UPDtRLJGsvmAAg2VPmu9snJl3Y_mieszkanie-dpa-pisarza2.jpg

Dzisiaj domek ma pełnić rolę zacisznego miejsca pracy dla pisarza. Projektanci dodali kilka okien aby wpuścić więcej światła do środka oraz balkon od strony jeziora. Na tym zakończono ingerencję w wygląd zewnętrzny. Obiekt jest zabytkiem więc zmiany nie mogły być znaczące.

Zobacz projekt wnętrza


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Najlepsza Przestrzeń Publiczna Województwa Śląskiego 2021 – wybierz swój typ
Najlepsza Przestrzeń Publiczna Województwa Śląskiego 2021 – wybierz swój typ

Najlepsza Przestrzeń Publiczna Województwa Śląskiego – to organizowany już po raz 22 przez Zarząd Wo ...

Stajnie Kubickiego – nowa atrakcja w Łazienkach Królewskich
Stajnie Kubickiego – nowa atrakcja w Łazienkach Królewskich

Stajnie Kubickiego zostały zbudowane w latach 1825-1826 na wschodnich obrzeżach terenu Łazienek Król ...

Centrum Edukacji Ekologicznej – drewniana bryła w Warszawie
Centrum Edukacji Ekologicznej – drewniana bryła w Warszawie

Władze stolicy wraz z jednostką o nazwie Lasy Miejskie chcą stworzyć Centrum Edukacji Ekologicznej. ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera