Projekt wnętrza restauracji - las rurek - Sztuka architektury

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


Projekt wnętrza restauracji - las rurek

 

Czas czytania: ~1 min


Architekci z berlińskiej pracowni Leyk Wollenberg Architekten zaprojektowali wnętrze nowej restauracji dla niemieckiej siedziby francuskiej firmy Total.

 

OtBJdGP7TRvNXrkivdqPwrDdRs5QsMlzuOdPg0SnGmi98HeyAQs01jgryHvC_tour-total1.jpg

Projektanci z berlińskiej pracowni Leyk Wollenberg Architekten zaprojektowali wnętrze nowej restauracji dla niemieckiej siedziby francuskiej firmy Total. Jest to przestrzeń, w której ścianki działowe tworzą las z 750 aluminiowych rurek.

HYjiQPF9uNrblwryrpsmMnwoiLvJWTsFA0RRucZsYPIEq0QeVliZ6b8McCFH_tour-total2.jpg

Restauracja stanowi modny dodatek do głównej siedziby firmy zlokalizowanej przy Europaplatz w Berlinie w nowo wybudowanym kompleksie Tour Total, blisko dworca głównego. Firma Total zatrudnia 600 osób. Przestrzenie przeznaczone na lunch są więc bardzo istotne z punktu widzenia nieformalnej komunikacji międzyludzkiej.

Zobaczwnętrze restauracji


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Dom Nad Jeziorem od Toya Design
Dom Nad Jeziorem od Toya Design

Gdy dostaje się do zabudowania zieloną działkę w Puszczy Noteckiej, jest jasne, że bryła domu ma swo ...

Projekt architektoniczny na stulecie
Projekt architektoniczny na stulecie

Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie w 2019 roku obchodziła stulecie istnie ...

Nagroda Roku SARP: najlepszy dom jednorodzinny
Nagroda Roku SARP: najlepszy dom jednorodzinny

Nagroda Roku SARP – to prestiżowy i ceniony konkurs, w którym architekci oceniają prace swoich kole ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera