„Bez Tytułu” oznacza – „Bez Granic”
Data dodania: 30.11.2016 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 30.11.2016 Czas czytania: ~1 min
„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy.
„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy. Nazwa nawiązuje do frazy używanej często na metryczkach obrazów czy grafik przez ich autorów. Związków restauracji ze sztuką jest więcej. Lokal został bowiem powołany do życia przez artystkę Katarzynę Michalski i jej męża Juliena Barbotin-Larrieu.
Projekt restauracji stworzyła Jolanta Szybiak z pracowni Takto. Dzięki wykorzystaniu gigantycznych ram z miedzi i drewna utworzyła kilka intymnych przestrzeni, jednocześnie nawiązując do sztuki. Wnętrze zostało podzielone na kilka tzw „atmosfer”.
Zobacz Bez Tytułu
Po pandemicznej izolacji wracamy do rzeczywistości i zapraszamy na uroczystość rozstrzygnięcia nasze ...
Współczesne budownictwo prefabrykowane różni się od tego z czasów PRL-u. Pozwala ono na optymalizacj ...
Zapraszamy na webinarium firmy Schüco poświęcone nowoczesnej stolarce z PVC-U. Podczas szkolenia zo ...
Lustra podświetlane diodami LE...
Nie wszyscy wiedzą, że ceramik...
Jednym z najbardziej popularny...
Szukasz komfortowego łóżka do...
ZOBACZ WSZYSTKIEKontakt
redakcja@sztuka-architektury.pl
tel: 691 233 249, 723 443 440
ul. Górczewska 216 lok 401, 01-460 Warszawa
Opinie
Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz