Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera


„Bez Tytułu” oznacza – „Bez Granic”

 

Czas czytania: ~1 min


„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy.

 

0OS43lQqOMjtOEQqFv6w1SwO7F3u9SzEsYPF9fEZ2zUbVLWM6R4TjdXhmrJ9_szw1.jpg

„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy. Nazwa nawiązuje do frazy używanej często na metryczkach obrazów czy grafik przez ich autorów. Związków restauracji ze sztuką jest więcej. Lokal został bowiem powołany do życia przez artystkę Katarzynę Michalski i jej męża Juliena Barbotin-Larrieu.

lhbOpc4otWwi2azXm3GtHmWw49kUmYCUT74s7ey238SHuQ37UUeaxkHax7nZ_sz22.jpg

Projekt restauracji stworzyła Jolanta Szybiak z pracowni Takto. Dzięki wykorzystaniu gigantycznych ram z miedzi i drewna utworzyła kilka intymnych przestrzeni, jednocześnie nawiązując do sztuki. Wnętrze zostało podzielone na kilka tzw „atmosfer”.

Zobacz Bez Tytułu


Brałeś udział w projekcie? Opowiedz nam swoją historię.

tagi

Gala Plebiscytu Polska Architektura XXL 2021 w Orientarium ZOO w Łodzi
Gala Plebiscytu Polska Architektura XXL 2021 w Orientarium ZOO w Łodzi

Po pandemicznej izolacji wracamy do rzeczywistości i zapraszamy na uroczystość rozstrzygnięcia nasze ...

Prefabrykacja w architekturze. II edycja.
Prefabrykacja w architekturze. II edycja.

Współczesne budownictwo prefabrykowane różni się od tego z czasów PRL-u. Pozwala ono na optymalizacj ...

Nowe trendy w budownictwie. Nowoczesna stolarka Schüco z PVC-U. Webinarium Schüco
Nowe trendy w budownictwie. Nowoczesna stolarka Schüco z PVC-U. Webinarium Schüco

Zapraszamy na webinarium firmy Schüco poświęcone nowoczesnej stolarce z PVC-U. Podczas szkolenia zo ...

KOMENTARZE
Komentarze
Brak komentarzy
Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie przegap okazji!!!

zapisz się do naszego newslettera