„Bez Tytułu” oznacza – „Bez Granic”
Data dodania: 30.11.2016 Czas czytania: ~ 1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 30.11.2016 Czas czytania: ~ 1 min
„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy.
„Bez Tytułu” to restauracja i bar mieszczące się w centrum Warszawy. Nazwa nawiązuje do frazy używanej często na metryczkach obrazów czy grafik przez ich autorów. Związków restauracji ze sztuką jest więcej. Lokal został bowiem powołany do życia przez artystkę Katarzynę Michalski i jej męża Juliena Barbotin-Larrieu.
Projekt restauracji stworzyła Jolanta Szybiak z pracowni Takto. Dzięki wykorzystaniu gigantycznych ram z miedzi i drewna utworzyła kilka intymnych przestrzeni, jednocześnie nawiązując do sztuki. Wnętrze zostało podzielone na kilka tzw „atmosfer”.
Zobacz Bez Tytułu
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
30 czerwca 2025 roku w siedzibie Muzeum Nowej Huty odbyło się uroczyste podpisanie umowy na moderniz ...
„Projekt (…) na Wyspie Sobieszewskiej oparty jest na idei harmonii z miejscem, a nie jego przekształ ...
Zakończyła się budowa kompleksu mieszkaniowego Sienkiewicza Résidence we Wrocławiu. Położony w pobli ...
Barbie i HEWI – dwie marki, kt...
Współczesne pojmowanie luksusu...
Czyste okna stanowią wizytówkę...
Szklane powierzchnie w kuchni...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz