Stypendium SARP Kraków im.prof. Bohdana Lisowskiego 31.03.17
Data dodania: 20.01.2017 Czas czytania: ~1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 20.01.2017 Czas czytania: ~1 min
Stypendium Twórcze SARP Kraków im. prof. Bohdana Lisowskiego przyznawane jest szczególnie uzdolnionym studentom Wydziałów Architektury krakowskich uczelni wyższych, którzy ukończyli pomyślnie III rok studiów, uzyskali licencjat oraz rozpoczynają studia magisterskie (studia II stopnia).
Stypendium przeznacza się na umożliwienie doskonalenia umiejętności i zdolności twórczych, a także podjęcie dodatkowej edukacji.
Wniosek o przyznanie stypendium zawiera dane osobowe studenta oraz opis jego osiągnięć twórczych (w tym “mały dyplom” uzyskany na zakończenie I etapu studiów wyższych). Wnioski wraz z portfolio składać można w biurze SARP Kraków przy Placu Szczepańskim 6 w terminie do 31 marca 2017, do godz. 14:00.
Uroczyste ogłoszenie wyników i wręczenie nagród odbędzie się 20 kwietnia 2017 o godzinie 18:00 w Galerii SARP, przy placu Szczepańskim 6, w Krakowie.
Więcej informacji w biurze SARP Kraków – e-mail: [email protected] – tel: +48 12 422 75 40
Więcej na: sarp.krakow.pl
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Pośród kanadyjskich czerwonych klonów pracownia Ravi Handa Architect zrealizowała swój projekt domku ...
Zintegrowany z planem miasta Wilna i popularnym placem publicznym przylegającym do terenu, supernowo ...
Zapraszamy do głosowania w Plebiscycie Polska Architektura XXL, którego celem jest wyróżnienie najba ...
SARP zaprasza do udziału w kon...
Wydział Architektury Politechn...
Zaprojektuj przyjazny dla klim...
Platforma Bee Breeders zaprasz...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz