Cargo Grill & Deli projektu Jacka Grycaja
Data dodania: 12.05.2017 Czas czytania: ~ 1 min
Państwa głos został zapisany. Głosować można raz na 24 godzinny na jeden obiekt z wybranej kategorii.
Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera
Data dodania: 12.05.2017 Czas czytania: ~ 1 min
Ciągle rozwijający się kompleks Dolne Młyny wzbogacił się w maju o nowe i unikalne miejsce. Cargo Grill & Deli to połączenie restauracji i delikatesów według projektu Jacka Grycaja, architekta i właściciela firmy Grycaj Design. Oficjalne otwarcie lokalu odbędzie się 12 maja.
Ciągle rozwijający się kompleks Dolne Młyny wzbogacił się w maju o nowe i unikalne miejsce. Cargo Grill & Deli to połączenie restauracji i delikatesów według projektu Jacka Grycaja, architekta i właściciela firmy Grycaj Design. Oficjalne otwarcie lokalu odbędzie się 12 maja.
Restauracja posiada dwa poziomy i ponad 140 miejsc siedzących. Na środku restauracji powstał bar z zapleczem, którego ściany nie dotykają sufitu. Również kuchnia jest w pełni otwarta, a salę bankietową od sali restauracyjnej oddzielają tafle szkła. To sprawia, że wnętrze wypełnione jest naturalnym światłem. Cały koncept uzupełnił autorski pomysł stworzenia przestrzeni dla delikatesów, które serwują najlepszej jakości wołowinę, świeże owoce morza, sosy i dodatki.
Podoba Ci się nasza działalność ? Postaw kawę dla Grupy Sztuka Architektury!
Monument upamiętniający masowe groby na Cmentarzu Żydowskim przy ul. Okopowej w Warszawie powstał w ...
Honorowa Nagroda SARP to najwyższe wyróżnienie przyznawane polskim architektom za całokształt twórcz ...
To już XVII edycja Plebiscytu Polska Architektura XXL. Grupa Sztuka Architektury zaprasza do wspólne ...
W codziennym pośpiechu każda m...
Dobry sen to nie luksus, lecz...
Z końcem każdego roku rozpoczy...
Wybór krzeseł do salonu to nie...
ZOBACZ WSZYSTKIEStrona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...
Komentarze
Zaloguj się, aby dodać komentarz